Keddi Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Till Attila ritkán posztol a családtagjairól a közösségi oldalain. Nemrég ugyanakkor kivételt tett és egy régi fotót tett közzé, amelyen három gyermekével közösen szerepel.
  • Fördős Zé és 17 évvel fiatalabb szerelme romantikus pikniket tarott nemrégiben örökbe fogadott kutyájukkal, Kontival. A kikapcsolódásról egy fotót is megosztott a gasztroguru a Facebook-oldalán, amelyen sugárzik róluk a harmónia.
  • Jára Máté a minap egy óriási hírt jelentette be a közösségi oldalán: a 2023/24-es évben őt választották a város kedvence díj új birtokosának Kecskeméten. A Jászai Mari-díjas színész most nem mindennapi módon zárta le a színházi évadot és köszönt el a nézőitől egy Instagram-videóban.
  • Görög Zita a szerelmével, Laczkó Zsolttal posztolt egy fotót az Instagram-oldalán. A modell mostanában kevesebb időt tölthet kedvesével, ugyanis Laczkó a magyar labdarúgó-válogatott pályaedzője Marco Rossi mellett, így jelenleg az Eb-n kell helyt állnia a csapat mellett.
  • Bruce Willis exfelesége, Demi Moore apák napja alkalmából nosztalgikus hangulatot varázsolt a közösségi oldalára, ugyanis több családi fotót is megosztott a háromgyermekes édesapáról és gyermekeiről. 
  • Katy Perry a 2020-ban kiadott ötödik albuma, a Smile óta mostanáig nem jelentetett meg új zenét. Nemrég azonban nagy bejelentést tett, miszerint ismét új dalt hozott. Az énekesnő rögtön több nótával is szolgált majd. Új kislemezének borítóján egy fehér bikiniben és combig érő csizmában pózol. A futurisztikus borító kicsit olyan, mintha egy animációs film, vagy videójáték egyik karaktere lenne az énekesnő, igazán fantáziadús!

(Borítókép: Katy Perry. Fotó: Eric McCandless/Getty)