Csütörtöki Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Dudás Miklós és Szigligeti Ivett kapcsolatában már sok mélypont volt, azonban néhány napja ismét a szakításukkal kerültek a hírekbe. Dudás Miki megelégelte, hogy a kommentelők őt tartják a hűtlen félnek, miközben állítása szerint őt csalta meg a párja, amelyről az Instagram-oldalán számolt 24 órán át elérhető történetében. „Én vagyok a sz*r, ezt kommentelik. Akkor most elárulom, hogy Ivett megcsalt ráadásul egy közös ismerőssel akit nem nevezek nevén de Vecsésen egy autómosó. Kiderült, hogy Ivett nem véletlen jár oda heti 3x autót mosatni. Engem vádol a média megcsalással mikor ártatlan vagyok. Nekem nincs szükségem arra hogy írjanak rólam, nem ebből élek. Úgy látszik sajnos annak akit 10 évig szerettem ez az éltető elem, hogy szerepelni kell. Ki kell rakni idézeteket meg mindent, hogy beszéljenek Rólunk. Én ezt nem szeretném” – írja. 
  • Marics Peti után ismét egy zenésszel randizik Kovács Gyopár. A gyönyörű énekesnő új kedvese nem más, mint Mehringer Marci. Az újdonsült szerelmesek már az Instagramon is együtt pózolnak és számtalan gratulációt kaptak.
  • Liptai Claudia humora messze földön híres. A műsorvezetőnő nemrég egy öt évvel ezelőtti videóját húzta elő és lepte meg vele követőit. 
  • Détár Enikő az Instagram-oldalán osztott meg egy fotót magáról, amelyen bikiniben látható. A 60 éves színésznőn egyáltalán nem fog az idő vasfoga: remekül néz ki!
  • Ritkán oszt meg ennyire intim pillanatokat Samantha Fox, aki legújabb videójában a feleségével, Lindával andalog és csókolózik. A szerelmesek két éve házasodtak össze, és most ünnepelték az évfordulójukat. 

(Borítókép: Samantha Fox és felesége, Linda. Fotó: Dave Benett/Getty)