Mai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Istenes Bence is kint volt a Magyarország-Skócia Eb-mérkőzésen Németországban, méghozzá Marics Peti társaságában. A műsorvezető a meccs után a pályára is fellépet, ahol Botka Endrével és a mérkőzésen győztest gólt szerző, Csoboth Kevinnel fotózkodott. 
  • Ismét gyönyörű képet osztott meg feleségéről Nánási Pál, ám egy hibát azért elkövetett. Erről a követőket is megkérdezte, akik rögtön tudták a választ: a műsorvezetőnő egyik karja hiányzik a képről!
  • Taylor Swift szó szerint „királyi” szelfit készített a londoni koncertje előtt. A világ legnépszerűbb énekesnője a walesi herceggel és két fiatal rajongójával, György herceggel és Sarolta hercegnővel pózolt. Vilmos herceg éppen a születésnapján, vagyis június 21-én futott össze az énekesnővel.
  • Sáfrány Emese Cipruson töltődik fel, ahol természetesen nem feledkezett meg a rajongóiról sem: bikinis fotón mutatta meg alakját.
  • A képernyőn nem láthatjuk ősztől Köllő Babettet egyetlen műsorban sem, ám a tévés attól még továbbra is aktív marad a közösségi oldalain. Legutóbbi fotóján idén már nem először bikiniben látható. 
  • Ahogy beszámoltunk róla, hogy Katzenbach Andrea nyerte az idei Magyarország Szépe versenyt. A végső győztesről sokan áradoznak és nagy részük szerint már-már kísértetiesen hasonlít Kulcsár Edinára. Az egykori szépségkirálynő – aki a zsűri tagja is volt – az Instagram-oldalán osztott meg egy közös fotót a végső győztessel. A fotó ide kattintva látható.

(Borítókép: Kulcsár Edina. Fotó: Szollár Zsófi/Index)