Csütörtöki Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Jeremy Renner 2023-ban szenvedett súlyos balesetet. A Bosszúálló-filmek sztárja egy héttonnás hókotró alá szorult, de a kezdeti reménykedés nem volt alaptalan: mostanra remek formában van, több kiló izmot is magára pakolt.
  • Akár a Baywatch sztárja is lehetne Pap Dorci, aki legújabb Instagram-fotóján egy szál bikiniben pózol egy vízimentő torony létráján. A poszt ide kattintva látható. 
  • Majkáé Tenerifén vakációznak. A rapper és családja június közepe óta nyaral a Kanári-szigeteken, ahonnan azóta több felvételt is posztolt, de a legnagyobb sikert azzal a képpel aratta, amin feleségével, Dundikával közösen látható.
  • Korábban mi is megírtuk, hogy Tompos Kátya hosszan tartó betegség után, 41 évesen elhunyt. Dolhai Attila a mai napig nehezen fogadja el kollégája elvesztését. Ezúttal egy közös, soha nem látott fotóval emlékezett a színésznőre.
  • A tegnapi Georgia–Portugália Eb-meccs után Harsányi Levente az Instagram-oldalán fakadt ki, és egy hosszú bejegyzésben fejezte ki az ellenérzéseit a 2024-es Eb-vel kapcsolatban. A műsorvezető úgy látja, hogy a foci szépsége kiveszett a játékból. 

(Borítókép: Jeremy Renner. Fotó: Mark Von Holden/NBC/Getty)