Mai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Csak ritkán találkozik két nagyobbik fiával Homonnay Zsolt, ők ugyanis édesanyjukkal Kanadába költöztek, most azonban összeálltak egy közös képre, amelyet a színész az Instagram-oldalán osztott meg.
  • Köllő Babett legutóbbi TikTok videójában Gáspár Győző hangján szólal meg az egyéjszakás kalandokról, ami egyrészt rendkívül humorosra sikerült, másrészt a színésznő azt is elárulta később, hogy neki még nem volt ilyenben része.
@kollobabettofficial

♬ eredeti hang - Kurt Reich
  • Scarlett Johansson egy kétrészes, bézs színű, kockás mintás Prada ruha mellett tette le a voksát legújabb filmje, a Vigyél a holdra (Fly Me to the Moon) bemutatóján. A színésznő egy csillogó gyémántfülbevalóval tette teljessé a szettjét, amelyről az Instagramon is posztolt. 
  • Az Elemi ösztönben látott villantása óta Sharon Stone igazi szexszimbólum a férfiak körében. A napjainkban 66 éves színésznő nemrég ismét villantott, méghozzá az Instagram-oldalán. 
  • Lakatos Márk januárban ismerkedett meg a Karib-térségben egy szakáccsal, aki isteni falatokkal nyűgözte őt le. A séf neve Alain, aki azóta Lakatos szerelme és távkapcsolatban élnek. Alain nemrég eljött Kubából, hogy Lakatossal felfedezzék Európát. A stylist nemrég több közös fotót és videót is megosztott kettejükről az Instagram-oldalán.

(Borítókép: Lakatos Márk. Fotó: Gerencsér Tamás/Index)