Fittségük megőrzése érdekében a testedzés mellett sokszor kemény diétát is tartanak a sztárok, hogy a lehető legjobb formában léphessenek színpadra. Egy influenszer Miley Cyrus módszerét próbálta ki nemrég, az elért eredményről pedig videóban számolt be a követőinek.

Többször beszámoltunk már a Velveten sztárok elképesztő átalakulásairól, többek között olyanokról, akiknek rengeteget sikerült fogyniuk.

Ezeknek az átalakulásoknak természetesen nagy ára van, hiszen a rendszeres edzés mellett szigorú diétát is tartani kell. Bár Miley Cyrus sosem küzdött különösebb túlsúllyal, ő is odafigyel az étkezésére, hogy a lehető legfittebben álljon színpadra vagy kamerák elé. Az ő módszereit nemrég egy influenszer, Cecilia Fondacci is kipróbálta, aki a múltban több világsztár, köztük Jennifer Anniston, Bella Hadid és Taylor Swift diétáját tesztelte.

Miley Cyrusról köztudott, hogy laktóz- és gluténérzékenységben szenved, így speciális étrendet kell követnie. Az efféle ételérzékenységgel küzdők ha nem figyelnek oda a mentes étkezésre, komoly – köztük felszívódási – panaszaik lehetnek, aminek következtében testsúlyvesztés léphet fel és hiánybetegségek alakulhatnak ki.

Hogy megőrizze az egészségét és fittségét, az énekesnő Fondacci szerint reggelire csak zöld turmixot fogyaszt. Ebédre sokszor avokádót, kukoricát, paradicsomot és lencsét eszik, desszertnek előnyben részesíti az epret, illetve az egészségesebb sütemények közül válogat, vacsorára pedig szereti a teljes kiőrlésű tésztát cukkinivel és hagymával.

Az influenszer videója alatt – amelyet ide kattintva tekinthet meg – számos hozzászólás érkezett. Sokak szerint az énekesnő nagyon keveset eszik, mások pedig arra is rávilágítottak, hogy ez a menü például kifejezetten szegény fehérjékben. Miley Cyrusnak ugyanakkor egy másik menüsorát is megosztotta már korábban Fondacci az Instagramon. A hasonlóság az ételek között a reggeliben volt, az influenszer akkor is a zöldturmixot emelte ki, míg ebédnek csicseriborsó pogácsából, avokádóból és más zöldségekből készült hamburgert mutatott hasábburgonyával, desszertnek gyümölcsturmixot ajánlott, vacsorára pedig roston lazacot avokádóval és zöldkörettel.

(Borítókép: Miley Cyrus. Fotó: Getty Images)