Mai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a hírességek.
  • Ha válságba is került a kapcsolatuk, úgy tűnik sikerült megoldaniuk a gondjaikat Curtisnek és Judy-nak. Legutóbbi szerelmes fotójuk óta újra bekövették egymást az Instagramon, valamint legutóbb egy poszt alatt kezdtek el üzengetni egymásnak. A rapper jelenleg Erdélyben koncertezik, így nem tud otthon lenni a párjával, aki egy bikinis fotót töltött fel magáról, amelyhez Curtis csak annyit írt: „szeretlek”. „Én is téged” – érkezett a válasz Judittól.
  • Sváby András ritka fotót posztolt, amelyen a párjával látható rajta. Andreával Tiszafüreden sportoltak együtt egy kicsit és kajakoztak. A fotó ide kattintva látható. 
  • „Isten veled, Lajos!” – emlékeztek meg Boros Lajosról a Bochkor Gábor nevével fémjelzett műsor oldalán. A Boros-Bochkor páros korábban hosszú éveken keresztül vezette az ország legnépszerűbb rádiós reggeli műsorát, a Bumerángot. A 77 éves korában elhunyt műsorvezető utolsó interjúját éppen a Velvetnek adta
  • Berki Mazsi most ünnepelte a születésnapját, emiatt pedig özönlöttek is a gratulációk a közösségi oldalaira. A jeles nap alkalmából Izlandra utazott szerelmével, ahonnan nemrég már fotót is posztolt. 
  • Papp Gabriella nevét a TV2 Next Top Model Hungary című műsorában ismerte meg az ország. A megosztó modell már a műsor alatt sem rejtette véka alá, hogy imádja a tetoválásokat. Nemrég egy újabb, kifejezetten intim helyre tetováltatott – a combján mostantól egy hatalmas sárkány fut végig. A Ripost felkeresésére a TV2 sztárja elárulta: „A műsorban azt mondták, hogy a tetoválások megnehezítik a modellkedést… De én meg úgy voltam vele, hogy van még hely a testemen!”

(Borítókép: Bochkor Gábor. Fotó: Kaszás Tamás/Index)