Mai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Krausz Gábor számára a TV2 Dancing with the Stars műsora valódi fordulópontot jelentett. A séf, aki a táncos show-műsor révén talált rá jelenlegi párjára, Mikes Annára, nemcsak a szerelemben lett gazdagabb, hanem új barátokra is szert tett. A műsorban töltött hónapok alatt kialakult kapcsolatok közül az egyik legszorosabb barátság Suti András táncossal kötődött – írja a Blikk

A műsor, amely segített Krausznak feldolgozni a Tóth Gabival való válását, nemcsak a tánc terén hozott változást az életében, hanem új embereket is megismert. Suti Andrással, akivel azóta is jó barátságot ápol, a séf rendszeresen találkozik a szabadidejében. 

Legutóbb például a Lupa Beachen töltöttek el egy napot wakeboardozással, amelyről Krausz Gábor egy közös szelfit is megosztott közösségi oldalán.

  • Miló Viki, a világhírű ökölvívó, újabb nagy kihívás elé néz, ezúttal nem a ringben, hanem edzőként vár rá. A napokban egy különleges megbízatást kapott: az újdonsült szülők arra kérték, hogy neveljen olimpiai bajnokot nemrég született fiukból, Barnabásból.

Miló Viki a közösségi oldalán osztotta meg az örömteli pillanatot, amikor meglátogatta a kórházban a kis Barnabást és családját.

Ma a szülőktől megkaptam a feladatot! Olimpiai bajnok ökölvívót kell faragnom a fiukból!

Hip-hop eltelik az a pár év, és Barnabás már ott fogja ütni a zsákot nálam!” – írta a sportoló a bejegyzésében, amelyhez egy közös fotót is mellékelt a kisfiúval.

Miló Viki nemcsak sportolói karrierje során ért el kiemelkedő sikereket, de edzőként is bizonyított már. 2002-ben lépett a profi ökölvívók táborába, és 2003-ban megszerezte a WIBF-GBU légsúlyú világbajnoki címet. Emellett Európa-bajnoki bronzérmes és négyszeres magyar bajnok is lett. Az utóbbi években pedig edzőként kamatoztatja tudását, így biztosra vehető, hogy a most kapott feladatot is magas színvonalon fogja teljesíteni.

  • Détár Enikő, a Madách Színház ikonikus művésznője, a közösségi oldalán osztotta meg, hogy melyik együttes dalai állnak a legközelebb a szívéhez. A hétköznapokban Détár Enikő is pont olyan ember, mint bárki más, neki is vannak kedvenc együttesei és slágerei. Azonban tehetségének és színpadi jelenlétének köszönhetően ezeket a dalokat nem csak hallgatja, hanem feldolgozva tovább is adja a nagyközönségnek.

Életem legtöbbet énekelt dalai az ABBA slágerei

– írta Détár Enikő, majd hozzátette, hogy már akkor is imádta ezeket a dalokat, amikor még nem lépett színpadra a Madách Színház Mamma Mia! musicaljében. Óriási hálával említette, hogy része lehet ennek a nagyszerű előadásnak, és hogy az ABBA dalai milyen különleges helyet foglalnak el az életében.

Enikő azt is megosztotta, hogy nem csak a színház falai között, hanem a Dívák produkció részeként is rendszeresen énekli az ikonikus ABBA slágereket. Szerinte egészen más lett volna a világ az ABBA nélkül, hiszen ezek a dalok különleges hatással vannak rá és a közönségre egyaránt.

  • Szomorú hír érkezett a metálzene világából: 63 éves korában elhunyt Jack Russell, a világhírű Great White zenekar ikonikus énekese. Russell halálát csütörtökön erősítették meg a zenész hivatalos közösségi oldalain, ahol korábban már beszámolt betegségéről. A rocklegenda multiszisztémás atrófia és Lewy-testes demencia következtében hunyt el, amely betegségekkel hosszú ideje küzdött – írta meg a Blikk

Jack Russell nevét örökre beírta a rockzene történetébe, miután a Great White zenekar frontembereként hatalmas sikereket ért el az 1980-as években. A Once Bitten, Twice Shy című dal és több platinalemez révén a zenekar úttörővé vált a glam metal műfajban. Azonban karrierjét beárnyékolta a 2003-as tragédia, amikor egy koncertjükön kitört tűzvészben 100 ember vesztette életét, köztük a zenekar gitárosa, Ty Longley is.

Mark Kendall, a Great White másik társalapítója megható szavakkal emlékezett meg az énekesről. Kiemelte kivételes hangját és zenei elhivatottságát, amely több évtizeden át inspirálta a rajongókat. A zenekar többször is újraalakult, és utoljára a 2017-ben megjelent He Saw It Comin című albumukkal arattak sikert, amely szintén a rajongók kedvence lett.

Jack Russell halála idején felesége, Heather Ann Russell, fia, Matthew Hucko, és közeli barátai álltak mellette. A család és a zenésztársak később tartanak nyilvános megemlékezést, ahol tisztelegnek a legendás énekes emléke előtt. A metálzene közössége gyászol, és emléke örökre élni fog a rajongók szívében.

  • Szellő István, az RTL Híradó egyik legismertebb arca, ritkán tesz közzé fotókat családjáról, azonban most különleges alkalom adódott: legidősebb fia, András, 28 éves lett. A jeles esemény alkalmából Szellő egy apa-fia képet posztolt Facebook-oldalán, amelyen jól látható, mennyire hasonlítanak egymásra. Ugyanaz a mosoly, ugyanaz a tekintet – a kommentelők közül is sokan megjegyezték, hogy András mennyire tiszta mása apjának.

Hogy hasonlíthat egy fiú ennyire az apukájára?

– tette fel a kérdést egy hozzászóló, miközben rengeteg születésnapi jókívánság érkezett András számára.

Bár édesapja a televíziózást választotta hivatásul, a fia más utat választott. Fiatal kora ellenére már doktori címet szerzett, és jogászként dolgozik. Szellő Istvánnak Andráson kívül még három gyermeke van: Ádám, aki 22 éves, egyetemre jár és mellette teniszoktatóként dolgozik, valamint az ikrek, Manna és Alen, akik 14 évesek és szeptemberben kezdik meg középiskolai tanulmányaikat – írja a Femina

  • Aggasztó hírek érkeztek a Honeybeast zenekar rajongói számára, ugyanis az együttes énekesnője, Tarján Zsófi vakbélműtéten esett át. A népszerű énekesnő a kórházi ágyáról jelentkezett be közösségi oldalán, ahol megosztotta, hogy jól van, de sajnos a hétvégi fellépéseket le kell mondania, mivel a gyógyulásra kell összpontosítania – írja a Ripost

Tarján Zsófi posztjában elárulta, hogy a műtét sikeres volt, és köszönetet mondott Dr. Nehéz Lászlónak és az orvosi csapatnak, akik gondoskodtak róla.

Az énekesnő biztosította rajongóit, hogy amint lesznek további információk, értesíti őket a koncertek sorsáról. A poszt alatt rövid időn belül rengeteg jókívánság érkezett, barátok, ismerősök és rajongók egyaránt kifejezték együttérzésüket és mihamarabbi felépülést kívántak neki.

Tarján Zsófi számára mindig is fontos volt az egészségmegőrzés, és korábban már felhívta a figyelmet a rendszeres szűrővizsgálatok fontosságára. Bár szerencsére ritkán küzdött komoly egészségügyi problémákkal, több mint két évvel ezelőtt bokaszalag-szakadás miatt is műtétre szorult. Akkor nőgyógyászati problémák miatt is operálták, de szerencsére minden rendben van nála.

A rajongók csalódottak, hogy a hétvégi koncerteken nem láthatják kedvencüket, de mindenki egyetért abban, hogy az énekesnő felépülése most a legfontosabb. 

  • Rihanna, a barbadosi énekesnő ismét bebizonyította, hogy ő az egyik legdögösebb nő a világon. A 36 éves sztár csütörtök este olyan fotósorozatot tett közzé az Instagramon, amely szó szerint felrobbantotta az internetet. Rihanna fekete, áttetsző csipkéből készült fehérneműszettben és tűsarkúban pózol, és szinte minden részletét megmutatja elképesztő alakjának.

A fotók alig néhány óra alatt több mint 600 ezer lájkkal jutalmazták a látványt, ami nem meglepő, hiszen Rihanna tökéletes formában van, annak ellenére, hogy mindössze egy éve hozta világra második gyermekét, Riot Rose Mayerst. 

Rihanna sosem volt szégyenlős, és a rajongók legnagyobb örömére az utóbbi időben egyre gyakrabban oszt meg magáról hasonlóan merész képeket. Az idei év során már volt példa arra is, hogy fehérnemű nélkül jelent meg az utcán, de mostani fotósorozata minden korábbinál nagyobb visszhangot keltett.

(Borítókép: Rihanna. Fotó: Getty Images)