Mai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Hosszú évek után Charlize Theron helyett más lesz az ikonikus J’adore Dior parfüm arca: a Dior legújabb illatát Rihanna fogja képviselni. Erről a felek az Instagramon adtak hírt. 
  • A Baywatch sztárja, Alexandra Paul elkápráztatta a rajongókat a 90-es évek kultikus sorozatának találkozóján. A most, 61 éves színésznő még mindig fantasztikusan néz ki. A szereplők a show új dokumentumsorozatának megjelenése előtt találkoztak újra. 
  • Szinetár Dóra ritkán oszt meg fotókat a közösségi oldalain a gyermekeivel, ám időnként szokott kivételt tenni: ezt történt a minap is, amikor egy közös, összebújós fényképet tett közzé a kisfiával.
  • Nemrég Londonba utazott Manuel, és a brit főváros legdrágább utcájába is betévedt a Hatton Gardenbe, ahol többek között közel 300 ékszer üzlet is működik. Az énekes végül egy méreg drága Cartier órával távozott Angliából. A Ripost utána járt, hogy az óra értéke körülbelül 4 és 6 millió forintra tehető, hála a számtalan gyémántnak és aranyozott óralapnak. 
  • Az ámokfutók legutóbbi koncertjéről töltött fel videót az Instagram-oldalára Kozsó. A lassan 60 éves énekes a videó alapján egyre nehezebben mozog a színpadon és néhány felesleges pluszkilóval is küzd. 
  • Nemrég egy új videót töltött fel a TikTok-ra Schobert Norbi. A fitneszpápa mellett felesége, Rubint Réka is szerepel, azonban elsőre nehéz felismerni, hiszen ezúttal a megszokott sminkje nélkül mutatkozott. A videót megnézve, sokan első pillantásra sokan úgy gondolták, hogy Schobertnek új társa van. 
@norbertschobert #phuket #market #schobertnorbi #rubintreka ♬ Freestyle Beats - Flexing - ZOQOBEATS

(Borítókép: Rubint Réka. Fotó: Gerencsér Tamás/Index)