Mai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a hírességek a közösségi média felületeiken.
  • Hosszú Katinka kislánya augusztusban lett egyéves. Kamíliáról most jó pár friss fotót mutatott az anyukája, amelyektől elolvadnak a követők. 
  • Dancs Annamari és férje néhány hónapja döntöttek úgy, hogy félig-meddig új életet kezdenek az álomszép Szicíliában, azon belül is Taorminában. Viszonylag gyorsan megtalálták az álomotthonukat, amit már fel is újítottak. A mesébe illő szicíliai otthonról Dancs nemrég egy videót is feltöltött a közösségi oldalára. 
  • Rubint Réka érzelmes bejegyzéséből derült ki, hogy ifjabb Schobert Norbi ígéretéhez híven már is vonult a seregbe, hogy kiképezzék tartalékosnak. Az édesanya legújabb posztjában már egyenruhában látható a 18 éves Schobert Norbi Jr. 
  • Egyre jobban várja a kisbabája érkezését Tornóczky Anita és a kedvese. Hamarosan szülők lesznek, és mivel kellően fel akarnak készülni a feladatra, házfelújításba kezdtek. A munkálatok ideje alatt viszont el kellett hagyniuk az otthonukat, így elszöktek néhány napra Olaszországba és a tengerparton kötöttek ki.
  • Szoboszlai Dominikot és új szép, szőke párját július eleje óta nem láttuk közös fotón. Most a hölgy posztolt egyet, amint egy luxusétteremben vacsoráznak szerelmével. 

(Borítókép: Szoboszlai Dominik. Fotó: Nick Taylor/Liverpool FC/Getty)