Mai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a hírességek a közösségi oldalaikon.
  • Delhusa Gjon három éve veszítette el szeretett menyét, és vasárnapi koncertje előtt ismét meglátogatta a sírját, hogy tiszteletét tegye, és megemlékezzen róla. Három évvel ezelőtt történt a tragédia, amikor Delhusa-Baranya Nórát egy gyors lefolyású betegség vitte el. A család azóta sem tudta teljesen feldolgozni a veszteséget. 

Az énekes most a közösségi oldalán osztott meg egy szívszorító fotót és üzenetet - írja a Blikk

Delhusa Gjon így írt a bejegyzésében: „Koncert előtt Zoé édesanyjához is ellátogattam. És megnyugtattam, hogy a kislánya gyönyörű szép, okos kislányka lett. Mindenki nagyon szereti.”

  • Peller Anna és Lukács Miki, a Nyerő Páros első évadának győztesei, másfél évvel ezelőtt sokkolták rajongóikat, amikor 2022-ben bejelentették, hogy házasságuk véget ért, és külön utakon folytatják életüket. Akkoriban sokan értetlenül álltak a hír előtt, hiszen a pár korábban sugárzott a boldogságtól. Azóta azonban kiderült, hogy döntésük helyes volt, hiszen mindketten megtalálták az új szerelmet, amelyben igazán kiteljesedhetnek – osztotta meg az örömhírt a Blikk

Lukács Miki nemrégiben osztotta meg az örömhírt, hogy új párja, Alexa várandós, és jövőre megszületik közös gyermekük. A színész boldogsága szinte sugárzik, és alig várja, hogy újra apává válhasson. Peller Anna sem marad el a boldogság terén, hiszen ő is megtalálta azt a személyt, akit keresett. Új kapcsolata szintén boldoggá teszi, és ragyog az arca, valahányszor szóba kerül az új szerelme.

A két művész számára fontos, hogy külön-külön is boldogok legyenek, és most úgy tűnik, mindketten rátaláltak a boldogságra, amire igazán vágytak.

  • Sokan úgy tartják, hogy a hetedik év különösen nehéz lehet egy házasságban, de Steiner Kristóf és férje, Nimród ezt az “átkot” is megtörték. Az író és tévés személyiség a közösségi oldalán mesélt arról, hogy a kapcsolatuk az évek során csak erősebbé vált – írja a Blikk

„Házasságunk 7. évéhez érkeztünk, és ahogy minden évben, Míkonoszon, a szelek szigetén ünnepeljük meg, ahol annak idején örökre szerelembe estünk Görögországgal” – kezdte Steiner Kristóf. Elárulta, hogy bár az elmúlt években sok minden megváltozott körülöttük és bennük is, ezek a változások csak tovább erősítették szerelmüket.

„Azért házasodtunk össze, hogy jobbá tegyük az életet, és boldogok vagyunk, hogy megtettük, mert ha valami nem változott, az a szenvedélyünk, az elkötelezettségünk az élet, a szórakozás és egymás iránt” – mondta Steiner Kristóf, aki párjával együtt nemrég vásárolt egy házat egy kis görög faluban. A házat részben saját kezűleg újították fel, hogy ott vegán életmódot hirdető elvonulásokat szervezhessenek, teljesen kizárva a külvilágot.

  • Nemcsak a hazai sztárok ünneplik boldogan házassági évfordulójukat, mint például Steiner Kristóf és párja, hanem a külföldi hírességek között is találunk olyanokat, akik büszkén tekintenek vissza hosszú évekre visszanyúló kapcsolataikra. Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze Jr. például 22 éve házasok, és még mindig ugyanolyan szerelmesek egymásba, mint a kapcsolatuk kezdetén. A színészpár a közösségi oldalán osztott meg egy fotót házassági évfordulójuk alkalmából.

A két színész 1997-ben, a Tudom, mit tettél tavaly nyáron című amerikai tinihorror forgatásán ismerkedett meg, de eleinte nem volt közöttük szerelem első látásra. Freddie Prinze Jr. 2001-ben a People-nak árulta el, hogy kezdetben nem igazán bírták egymást, ám idővel, miután két évig barátok voltak, randizni kezdtek, és akkor már tudták, hogy sokkal többet éreznek egymás iránt. Végül 2002-ben összekötötték az életüket.

Azóta többször is szerepeltek együtt a filmvásznon, de legemlékezetesebb alakításukat a 2002-ben bemutatott Scooby-DooA nagy csapatban és annak 2004-es folytatásában, a Scooby Doo 2.: Szörnyek póráz nélkül című élőszereplős animációs kalandfilmben nyújtották, ahol a Rejtély Rt. szerelmespárját, Fred Jonest és Diána Blake-et keltették életre. A párnak két közös gyermeke van, a 14 éves Charlotte és a 11 éves Rocky.

  • Miközben mások az iskolakezdésre készülődtek, Váczi Gergely és családja egy igazán szokatlan feladattal nézett szembe: augusztus végén már szüreteltek a családi tanyán, mert a szőlő idén a szokásosnál egy hónappal korábban megérett.

Már nyár közepén sejtettük, hogy ebből augusztusi szüret lesz… és valóban így lett.

De így is meglepő volt, hiszen még az apósom, aki harminc-negyven éve gazdálkodik ezen a területen, sem emlékezett arra, hogy valaha lett volna erre példa” – mesélte Váczi Gergely.

Bár a lisztharmat elvitte a termés nagy részét, ami megmaradt, az kiváló minőségű lett, a mustfoka pedig soha nem volt ilyen magas a korábbi években. A műsorvezető arról is beszélt, hogy érzékelik, mennyire megváltozott az éghajlat: az áprilisi fagyok tönkretették a gyümölcstermés nagy részét, viszont a füge bőségesen termett, míg a fű a forróság miatt kiégett, így már másfél hónapja nem kellett nyírni – számolt be róla a Blikk

(Borítókép: Steiner Kristóf. Fotó: Szollár Zsófi/Index)