Mai Instahíradónkban is összefoglaltuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Bensőséges ceremónia keretében, csupán néhány vendég részvételével, egy év randevúzás után az Il Volo híres tenorja, Ignazio Boschetto feleségül vette a barátnőjét, Michelle Bertolinit. Az esküvőn a családtagok és néhány barát mellett természetesen részt vett az Il Volo további két tagja és az együttes menedzsere is. A szerelmes pillanatokat az Instagramon osztották meg. 
  • Köllő Babett ismét mindenkit elvarázsolt a szépségével az Instagram-oldalán, ahol legújabb bejegyzésében a „coming soon”, azaz „hamarosan érkezik” felirat is szerepel. Vajon mire készül a TV2 sztárja?
  • Tolvai Reni megosztotta a közösségi oldalán, hogy lett egy új kocsija, ráadásul nem akármilyen álomautóról van szó, hanem egy vadiúj Mercedesről. 
  • Járai Máté és Járai Kíra szeptember 21-én ünnepelték a 20. házassági évfordulójukat, vagyis a porcelánlakodalmukat. Ebből az alkalomból egy különleges fotót osztott meg a színész Instagram-oldalán, amely több mint 20 éve készült az esküvőjükön. A Jászai Mari-díjas színész néhány szívhez szóló sort is megosztott a kép mellett.
  • Lenny Kravitz lánya, Zoe Kravitz az utóbbi években teljes mértékben kilépett rocksztár édesapja árnyékából, és rendesen megállt a saját lábán Hollywoodban. Nem elég, hogy ő az új Batman-filmek Macskanője, de összejött Channing Tatummal is, ráadásul még rendezőként is kipróbálta magát a Vészjelzés című thrillerrel, ami remek kritikákat kapott. Zoe Kravitz nemcsak a filmvilágban, hanem a divatban is képviselteti magát: nemrég ott volt egy neves márka eseményén is, ahol egy teljesen áttetsző ruhában jelent meg.
  • Gáspár Evelin nemrég az Operaházba látogatott el, ahová nem akármilyen kosztümöt választott magának. A fotó ide kattintva látható. 

(Borítókép: Zoe Kravitz. Fotó: Jo Hale/Getty)