Mai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a hírességek a közösségi oldalaikon.
  • Szomorú hírrel kezdődött a nap: elhunyt Ken Page, a Broadway egyik legendás alakja. A 70 éves színészt a színházi világ és a filmes szakma is gyászolja, hiszen nemcsak a színpadon alkotott maradandót, hanem olyan filmekből is ismert lehet a neve, mint a Dreamgirls, a Kakukktojás vagy a Charlie – Minden kutya a mennybe jut. A magyar filmrajongók számára a különleges hangja tette őt felejthetetlenné.

A tragikus hír hallatán Alec Baldwin is megemlékezett róla. A Blikkrúzs beszámolója szerint a színész szívszorító szavakkal búcsúzott:

Az egyik legkedvesebb és legtehetségesebb ember, akivel valaha találkoztam.

Mindig is szoros kapcsolatban maradtunk. A múlt héten üzent nekem, napsütést és jó hangulatot. Képeket küldött a kertjéről és a virágairól” – írta Baldwin közösségi oldalán.

Ken Page neve örökre összeforrt a színház világával. A Broadway közönsége imádta őt, és most a rajongók, kollégák, valamint a barátok búcsúznak tőle.

  • Megyeri Csilla az elmúlt időszakban nemcsak a magánéletében hozott bátor döntéseket, de a közösségi médiában is felvállalta, hogy kitart elvei mellett. A Blikk beszámolója szerint a műsorvezető nemrégiben szakított tizenegy év után párjával, majd szinte azonnal felvállalta új szerelmét, Nicolát. Ez a hirtelen váltás sok követője számára meglepő volt, és rengeteg támadás érte az új kapcsolata miatt.

Csilla azonban nem hagyja, hogy a negatív kommentek letörjék. Egy Instagram-posztjában egy Csontos Márta-idézettel üzent a kritikusainak:

Nem kell feltétlenül birkának lenned, ha nem akarsz együtt üvölteni a farkasokkal.

Ezzel a gondolattal világossá tette, hogy nem hajlandó beállni a sorba csak azért, hogy elnyerje mások szimpátiáját. A bejegyzés mellé egy magabiztos fotót is feltöltött, ami tökéletesen kifejezi erős személyiségét és eltökéltségét.

  • Ma ünnepli 28. születésnapját Marics Peti, a Valmar együttes tehetséges énekese, aki nemcsak a zenei életben, hanem a televíziós műsorokban is egyre nagyobb népszerűségre tesz szert. A fiatal előadó, akit a TV2 nézői a Sztárban sztár műsorból ismerhetnek, ahol először versenyzőként, majd zsűritagként is láthatták, óriási rajongótáborral büszkélkedhet. A Blikk beszámolója szerint Peti megfordult a Dancing with the Starsban is, ahol a képzeletbeli dobogón végzett, most pedig a Megasztár tehetségeit segíti felkészíteni.

A népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint az a rengeteg születésnapi üzenet, amelyeket a rajongók küldtek neki ma. Peti meghatottan köszönte meg a sok kedves szót:

Köszi mindenkinek, aki gondolt rám, repülnek a csókok

– írta az énekes egy friss fotó kíséretében a közösségi oldalán.

  • Weisz Fanni ezúttal egy igazán különleges fotósorozatot osztott meg követőivel. A Blikk beszámolója szerint a gyönyörű modell most először állt kamera elé várandósan, és egy fehér, áttetsző ruhában örökítette meg élete egyik legboldogabb időszakát. Fanni júniusban jelentette be, hogy párja, akivel már régóta boldog párkapcsolatban él, megkérte a kezét, és hamarosan szülői örömök elé néznek – ráadásul kisfiuk születik.

Nagyon boldog vagyok, hogy végre megmutathatom ezeket a képeket

– írta Fanni a posztjában, aki angyali ruhában, sugárzóan pózol a legújabb kismamafotóin. A fotók meghittséget és eleganciát sugároznak, ami tökéletesen visszaadja Fanni boldogságát és a várandósság szépségét. A modell elárulta, hogy már most alig várja, hogy kezében tarthassa a kisfiát, és a jövőben egy kislány is szerepel az álmaiban.

A lenyűgöző képekért kattintson Weisz Fanni Instagram-oldalára, és nézze meg, milyen angyali szépségben tündököl a várandós kismama!

(Borítókép: Weisz Fanni. Fotó: Schumy Csaba/RTL)