Mai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Egészen döbbenetes felvételeket osztott meg Curtis, ugyanis megmutatta a közösségi oldalán, hogy fegyvert ragadott, és kipróbálták Barnai Judittal együtt az élménylövészetet. A programot mindketten nagyon élvezték a reakcióik alapján!
  • Mi is beszámoltunk róla, hogy súlyos balesetük után a kórházban életét veszítette Sallai Nóra kisfia, Bende. Puskás Peti a szörnyűség kapcsán a közösségi oldalán kelt ki a felelőtlen sofőrök miatt.
  • Néhány hónap múlva megszületik Fekete Dávid és kedvese, Szintia első közös gyermeke, ami jó ideig alaposan leköti majd a leendő szülők idejét. Éppen ezért a baba születése előtt még elutaztak kettesben egy kicsit a tengerhez.
  • Kempf Zozo friss helyzetjelentést adott az állapotáról a közösségi oldalán, miután néhány hete súlyos balesetet szenvedett a svájci EUC Freestyle Európa-bajnokságon. A kerékpáros – aki korábban feltűnt az Exatlon Hungaryben és a Dancing with the Starsban is – egy esés következtében agyrázkódást szenvedett, az arccsontja pedig több helyen is eltört.
  • Különleges utazáson veszt részt Sváby András: a műsorvezető jelenleg a világ egyik távoli pontján vakációzik, Kínában. A közösségi oldalán meg is mutatta, milyen látvány tárult a szeme elé az egyik látványosságnál.
  • Tóth Vera korábban küzdött a túlsúllyal, most azonban olyan külsőt villantott az Instagramon, amitől mindenki álla leesett. Láthatóan bombaformában van az énekesnő! A fotó ide kattintva látható. 
  • A Redditen kezdett el terjedni a szóbeszéd, miszerint Boráros Gábor és Jákl Mónika 11 év és egy gyermek után szakítottak. A pletyka azután kapott szárnyra, hogy Jákli egy olyan képet osztott meg, amit eredetileg egy másik férfi rakott ki róla. A képre szívecskéket szerkesztett, a felhasználók ez alapján biztosra veszik, a férfi az új párja lehet. A sztárpár viharos kapcsolatába már a nézők is betekintést nyerhettek, ugyanis korábban szerepeltek az RTL Nyerő Páros című műsorában, ahol több durva veszekedésük is volt. 
@borarosgabor és @jaklimonika szakítottak.
byu/LateAd5654 intalk_hunfluencers

(Borítókép: Boráros Gábor és Jákl Mónika. Fotó: Sárosi Zoltán/RTL)