Mai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • José Mourinho lánya, Matilde egy fényűző esküvői ceremónia keretében férjhez ment a hétvégén. A friss feleség az Instagram-oldalán egy egész csokornyi fotót is megosztott az eseményről. 
  • A magyar topmodell, Palvin Barbi a közösségi oldalán gyakran mutat meg magáról ízléses képeket, amelyek legtöbbször fotózásokon készülnek. Palvin nemrég néhány ruhadarab mellett pózolgatott a kamerának, és miközben válogatott a fenekét egyenesen a kamerába nyomta.
  • Nem mindennapi társaságban szállt hajóra Wossala Rozina: a séf kiskutyáját sem akarta kihagyni egy igazán jó programból, ezért a házi kedvenc is elkísérte a Balatonon tett utazása során, ahol a vitorlázásra is szakítottak időt.
  • Rubint Rella élete az utóbbi időben igen mozgalmasan alakul, hiszen férje, Novothny Soma miatt gyakran költöznek másik városba. A labdarúgó nemrégiben Lengyelországba igazolt, ahová a csinos fitneszedző is vele tartott. Nemrég azonban egy babakocsit tolva jelentkezett be a közösségi oldalán, ami sokakat meglepett, de egyelőre nincs szó gyermekáldásról: az influenszer és focista kedvese csak az egyik jóbarátjuk kisbabájának a keresztszülei. 
  • Puskás Peti elképesztő időszakon van túl: valósággal menetel a Sztárban Sztár című műsorban. A The Biebers frontemberének egyik legjobb produkciója eddig kétségtelenül az volt, amikor a néhai színész, Kaszás Attila bőrébe bújva nyűgözte le a közönséget. Puskás-Dallos Peti erre megemlékezve megható videót mutatott arról, hogyan készült fel a Fényév távolság című dal eléneklésére. 
  • Tóth Andi ismét bebizonyította, hogy ő az ország egyik legdögösebb énekesnője. Az X-Faktor mentora nemrég egy hihetetlenül feszülős edzős ruhában mutatta meg a kifogástalan alakját az Instagram-oldalán. 

(Borítókép: Tóth Andi. Fotó: Papajcsik Péter/Index)