Mai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Nemrég házasodott meg Sydney van den Bosch. A gyönyörű modell és férje, Benjámin a Balatonnál mondták ki a boldogító igent. Az esküvőt nagy odafigyeléssel szervezték, amelyről a 28 éves szépség beszámolt Instagram-oldalán is.
  • Mága Zoltán is gyászolja Kozma Imre atyát, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat alapító elnökét. A hegedűművész a Facebook-oldalán öntötte ki a szívét. 
  • Bőrszerkós képekkel hódít Gáspár Evelin az Instagram-oldalán. Gáspár Evelin hatalmas fogyása óta imádja sokat mutató képekkel meglepni a rajongóit, és ez most sem volt másként: ezúttal egy bőrszettben pózolt. 
  • A nemzet lánya egy szórakoztató történelmi sorozat, amely a kor fiatal nemzedékének felnőtté válásával kérdéskörével foglalkozik. Viczián Viki ennek kapcsán csábító fotósorozattal jelentkezett közösségi oldalán.
  • Sebestyén Balázs előbb a rádióban, majd a közösségi oldalán jelentette be, hogy visszatér DJ Otiként a színpadra jövő nyáron. A műsorvezető augusztus 19-én a Budapest Parkban újabb zenei utaztatásra invitálja a rajongóit. 
  • A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik a közösségi médiában számolt be róla, hogy megkérte gyönyörű barátnője, Buzsik Borka kezét.  Ami a lánykérést illeti, erre a magyar fővárosban került, méghozzá a Four Seasons Hotel Gresham Palace exkluzív szállodában, ahol a középpályás mesés panoráma előtt kérte meg kedvese kezét. 

(Borítókép: Szoboszlai Dominik. Fotó: Sebastian Frej/MB Media/Getty)