Mai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Tolvai Reni a minap ismét egy merész fotóval jelentkezett Instagramon: ezúttal egy mélyen kivágott, fekete ruhában villantotta meg a dekoltázsát. A felvételnek nagy sikerese lett: záporoztak a követők bókjai a kommentszekcióba.
  • Danny Blue a napokban tért haza rövid, ám annál tartalmasabb párizsi pihenéséről. A mentalista az utat még tavaly, a születésnapjára kapta, de csak most volt alkalma párjával közösen elutazni. A bűvész többek között a Bosszúállók filmek ikonikus díszletéhez is ellátogatott. 
  • Serena Williams teniszező Pamela Anderson színésznővel együtt kapta meg az idei Global Woman of the Year díjat. A díj odaítélése nyomán a sikeres sportolónő a Glamour címlapjára került, amin a világhírű teniszezőt Sándor Szandra magyar divattervező – a Nanushka alapítója és kreatív igazgatója – ruhájában fotózták le. 
  • Minden szem Zendayára szegeződött a 2024-es Rock & Roll Hall of Fame Induction Ceremony vörös szőnyegén. A fiatal színésznő ugyanis egy rendkívül merész ruhában lépett a kamerák elé, amely alig hagyott valamit a képzeletre. Bár Zendaya híres a néha már-már határokat feszegető, mégis bevállalós stílusáról, ennyire sokat még soha nem mutatott meg magából. Zendaya mellesleg ruhakölteményét Cher tiszteletére választotta ki. Az énekesnő ugyanis 1972-ben egy kísértetiesen hasonló ruhában pózolt ugyanettől a tervezőtől. Zendaya a gála végén díjat adott át Chernek. 
  • Zdroba Patrik speciális szépészeti beavatkozáson járt és ezt követőivel is megosztotta. Az énekes a szemöldökét műttette meg, amelyről a következőt írta: „a két szemöldököm képes ellenmozgásokat csinálni, tehát amíg az egyik nagyon felrándul, addig a másik nagyon le és ez az összhatás nem feltétlenül esztétikus”. 
@zdrobapatrik Miért is választottam ismét a @Skin City Budapest -et? A videóból kiderül! Hamarosan jövök az eredménnyel🤝🤩. @Dr. Varga Tamás #zdrobapatrik #skincity #plasztikaisebeszbudapest #babybotox ♬ eredeti hang - Zdroba Patrik Official
  • Polgár Árpád és Polgár Tünde YouTube-csatornájukon számoltak be egy hosszú videóban arról, mekkora károkat okozott floridai álomotthonukban a Milton hurrikán. A pusztító vihar október 9-én érte el az Egyesült Államokat. A Polgár házaspár teljesen padlóra került, nem csak az anyagi, de a lelki károk miatt is.

(Borítókép: Zendaya. Fotó: Arturo Holmes/Getty)