Jön! Jön! Jön! Döntő! Döntő! Döntő!

Ha szeretné élőben látni a srácokat, jöjjön el június 13-án este Szentendrére a Fő térre a Kalap Kabát utcazenész tehetségkutató döntőjére! Ha pedig nem akar lemaradni semmiről, akkor kövesse a versenyt Facebookon is, mondja el a véleményét, ki hogy tetszik!

Az állás a félidőben

Balchicanos 13,99
Magyaróvari Viktor 11,31
Agárdi Konga Party 10,65
Szolnoki Lajos 9,28
Finding Ádám 9,08
Upor András 6,22
Let The Cigar Die 5,29
Másképp Szól 4,21


 Már csak pár nap van hátra, aztán lezárjuk a közönségszavazást a döntő fennmaradó két helyéért. Egészen pontosan június 9-e, délután ötig lehet szavazni, aztán lezárjuk a szavazást. Most, hogy nagyjából félidőnél vagyunk, ismertetjük a szavazás pillanatnyi összesített állását. Ez alapján a legnagyobb esélye a döntőbe jutásra a Balchicanosnak, az Agárdi Konga Partynak, valamint Magyaróvári Viktornak van. Ez a három produkció gyakorlatilag fej-fej mellett halad. Összesen 18 pontot lehet szerezni közönségszavazással, a Balchicanos szerda reggel 13,99-cel, Magyaróvári Viktor 11,31-gyel, az Agárdi Konga Party pedig 10,65-tel állt. A többiek sincsenek nagyon lemaradva, egy erős hajrával Szolnoki Lajos vagy akár Finding Ádám is könnyedén odaérhet a döntőbe. A produkciókra ezen a linken tud szavazni.

Ha még nem látta volna, nézze meg a szentendrei elődöntőről készült videót, ebből az is kiderül, hogy elég jó hangulatot csinálnak a zenészek az utcán.

Mi az a Kalap Kabát?

Ha eddig nem követte az utcazenész tehetségkutató eseményeit, akkor ezeken a linkeken tud tájékozódni:
Hogyan választotta ki a zsűri az elődöntős produkciókat?
Kiket juttatott a közönség az elődöntőbe?
Mi történt az elődöntőn?

Miket kell tudni az egyes zsűritagokról?
Novák Péter
Vermes Orsolya
Vörös András
Árkosi Szabolcs

Az elődöntő versenyzőiről ezen a linken elindulva talál portréfilmeket, amikből kicsit jobban meg lehet őket ismerni! Aztán irány a közönségszavazás, hogy a kedvence is ott legyen a döntősök között!

A versenyt a Velvet mellett Facebokon is követheti, hogy ne maradjon le semmiről!