Jön! Jön! Jön! Döntő! Döntő! Döntő!

Ha szeretné élőben látni a srácokat, jöjjön el június 13-án este Szentendrére a Fő térre a Kalap Kabát utcazenész tehetségkutató döntőjére! Ha pedig nem akar lemaradni semmiről, akkor kövesse a versenyt Facebookon is, mondja el a véleményét, ki hogy tetszik!

Már csak kettőt kell aludni, és itt a Kalap Kabát utcazenész tehetségkutató döntője Szentendrén a Fő téren, este hattól!

Ha eddig lemaradt, akkor nézze meg a fenti videót, amit az elődöntő hétvégéjén rögzítettünk, és a kimaradt jeleneteket tartalmazza, de leginkább azt, hogy milyen hangulatot hoznak össze a zenészek, ha összezárjuk őket valahova.

A döntőben az érdi raszták, a Balchicanos, a hangművész Magyaróvári Viktor, a nagyon kreatív Tükezoo, a punktesók, vagyis a Broders, az autodidakta flamencogitáros Szekeres Bálint és a diszkóslágereket játszó rezesbanda, Band Of Streets mérik majd össze a tudásukat. Mindenképpen érdemes lesz kilátogatni a helyszínre! Ha mégsem ér rá, akkor kövesse majd online az eseményeket a percről percre tudósításunkban!

Mi az a Kalap Kabát?

Ha eddig nem követte az utcazenész tehetségkutató eseményeit, akkor ezeken a linkeken tud tájékozódni:
Hogyan választotta ki a zsűri az elődöntős produkciókat?
Kiket juttatott a közönség az elődöntőbe?
Mi történt az elődöntőn?

Miket kell tudni az egyes zsűritagokról?
Novák Péter
Vermes Orsolya
Vörös András
Árkosi Szabolcs

Az elődöntő versenyzőiről ezen a linken elindulva talál portréfilmeket, amikből kicsit jobban meg lehet őket ismerni! Aztán irány a közönségszavazás, hogy a kedvence is ott legyen a döntősök között!

A versenyt a Velvet mellett Facebokon is követheti, hogy ne maradjon le semmiről!