18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

463899946 10

Őrület, újabb farokvillantós divatbemutató

2015.02.22. 14:00

A mai posztban látható divatbemutatóról persze azonnal Rick Owens egy hónappal ezelőtti műsora jutott eszünkbe – nyilván önnek is rémlenek még ezek a bizonyos szempontból frenetikusan vicces fotók, ha annak idején látta őket. New Yorkban ezen a héten volt a divathét, és ott volt egy Art Hearts Fashion Show nevű, AIDS-ellenes jótékonysági esemény, ahol többek között MT Costello által tervezett ruhákat is bemutattak. (De ott volt jó ismerősünk, Mister Triple X is.)

Rick Owenshez hasonlóan MT Costello is szereti az olyan klepetusokat, amik pont a legfontosabb helyen nem takarnak semmit, de ő legalább megengedi a modelljének, hogy a kezével takarja magát – ellenkező esetben a prűd amerikaiak valószínűleg letartóztatták volna a fiatalembert. Egy szál aranyos farokékszerre csak ő egyedül vetkőzött le, de a kollégáit is megmutatjuk a bőséges fotóösszeállításban, hátha lesz, akit érdekel majd. Csak legalul nehogy elfelejtsen szavazni!

786
800