Minden évben Miamiben kezdődik a fesztiválszezon az Ultra nevű tánczenei rendezvénnyel. Ennek az előpartiján készült fotókat nézegettük, és mellizmaival igencsak kivillant a többiek közül egy világoskék gatyás fiatalember. A képhez küldött infó szerint a neve Foad, de akárhogy is turkáltuk a netet, a sztori valahogy nem állt össze. Egyre kíváncsiabbak lettünk rá, hogy miért fotózták őt ennyire, ha egyszerűen nincs róla semmi értékelhető találat a keresőkben.

Aztán csak meglett Foad, vagy legalábbis az Instagramja, de kiderült, hogy ő nem a kékgatyás, hanem a másik boldog partizó a képekről. Valamiért póló van rajta, pedig neki is kockás a hasa – ahogy nézzük, a fesztiválozás és a dubajozás közé belefér neki néha egy kis edzés is.

A photo posted by Foad (@fetrati) on

Na de ki akkor a csálésapkás fiatalember? Ő Xav, és ő is szorgalmasan posztolgat az Instagramra, sőt, saját honlapja, sőt, saját száma/videóklipje is van. Különösen tehetséges életművészről lehet szó úgy ránézésre – ha úgy érzi, ön is szívesen elcsapna vele egyszer egy estét, kérjük, alul a nedves oldalra szavazzon! Ellenkező esetben a száraz feliratú gombbal fejezheti ki véleményét.

A photo posted by *XVV* (@xavzeeky) on

337
254