Amilyen népszerű nálunk a jóga, olyan népszerűek a jelek szerint Indiában a nyugati izomsportok, többek között a testépítés is. Alább egy elképesztő videót és döbbenetes fotókat nézhet meg egy indiai bodybuilderről, akinek mellesleg saját oldala is van a Youtube-on rengeteg további felvétellel, érdemes értük ide kattintani.

Szóval Schwarzenegger már nem az egyetlen híres Arnold a testépítés világában, mert egyre népszerűbb Anand Arnold is, aki India északnyugati részén él, Pundzsáb tartományban, egy Ludhijána nevű városban. Ő már 13 éves kora óta edz, de még testépítő-karrierje elején közbejött egy apróság: 15 éves volt, amikor rosszindulatú daganatot találtak a gerincében, és a rák miatt deréktól lefelé lebénult.

Családja és barátai támogatásával azonban kitartott gyerekkori álma mellett és kerekesszékből folytatta az edzést, aminek elképesztő erejű fotóit az alábbi összeállításban lehet megnézni. A fiatalember már több címet is elnyert és abban reménykedik, hogy az életéből film készül majd. Anand Arnold 28 éves.

458
540