A hét legbizarrabb videója három meztelen férfit tartalmaz, úgyhogy egy videós összeállítással kezdjük ezt a hétvégét. Az Éden Hotelből érkezett a fenti felvétel, amin Patrik először önállóan fedezi fel, hogy milyen jól csúszik a zuhanyzó padlója, majd a többieknek támad egy remek ötlete azzal kapcsolatban, hogy hogyan lehetne még jobban kihasználni a csempe csúszósságát. A srácok kreativitásukat nyilvánvalóan az alkoholnak köszönhetik, de legalább lett egy videó, ami kivételesen nem tartalmaz szexet.

Három videót szoktunk egyszerre posztolni, úgyhogy jöjjön gyorsan még kettő, de az alábbiaknak már semmi köze se a címhez, se az első kisfilmhez. Legfeljebb annyi, hogy az alábbi felvételen is egy izmos férfi látható szinte pucéron, és hogy ő is valami furát csinál. Ezt a videót egy Bryan Hawn nevű illető töltötte fel magáról, aki valami elképesztő testtel rendelkezik. Meleg nézőink talán már ismerik őt, ezúttal valami zenei klipet parodizál, de a csatornája borzalmasan sok egyéb videót is tartalmaz, és Hawn soha nem szokott túlságosan sok ruhát viselni. Mondjuk miért is tenné, ha így néz ki.

Az alábbi videó pedig egy éves, de ezen a héten vált hirtelen még sokkal aktuálisabbá. Aydian Dowling látható rajta, akiről a héten jelentették be, hogy rajta lesz a Men's Health edzősmagazin címlapján, mert megnyert egy közönségszavazást. A Men's Health címlapján mindenféle kigyúrt pasik szoktak lenni, és ez a következő számban sem lesz másként, az újdonság annyi a dologban, hogy Aydian Dowling nőnek született. Ő lesz az első transznemű férfi ebben az újságban, az alábbi videón átalakulását lehet nyomon követni.

585
796