Ismeri azt a számot/klipet Taylor Swifttől, hogy Bad Blood (Rossz vér)? És azt tudja, hogy az USA-ban a melegek csak akkor adhatnak vért, ha előtte egy évig nem szexeltek? Na ez a két dolog most bizonyos Jeffery Self humorista videójában találkozott, a fiatalember ugyanis egy csomó kigyúrt és levetkőzött statisztával együtt elkészítette az alábbi paródiaklipet Sad Studs (Szomi csávók) címmel. Persze igazából nem is annyira Taylor Swiftet parodizálják vele, mint az érthető indokból meghozott, de ettől még kétségtelenül abszurd véradási jogszabályt. (Nemmelegek természetesen akár közvetlenül aktus után is adhatnak vért a jogszabály szerint, nem kell egy évet szex nélkül várniuk.)

Ha egyszer elkezdünk kockahasvideókat mutogatni, akkor eggyel sosem elégszünk meg, jöjjön rögtön még két kisfilm. Alább kedves ismerősünk, Bell Soto remekművét tekintheti meg. Ez a Szőke Isten (más néven Marc MacEachen) valószínűleg bármit csinál, az lenyűgöző, de most az egyszer ez a divatfilm tényleg zseniálisan jól trükközik a tükrökkel, kérjük, könyörgünk, nézze meg ezt a videót a saját érdekében, garantáltan jobb ember lesz önből, ha megtekinti! Megígérjük, hogy utána mutatunk megint valami vicceset!

Gyakran szoktunk műugrós fotókon röhögni, hát most találtunk egy elég szórakoztató műugrós videót. A 21 éves John Elmerson Fabriga és a 17 éves John David Pahoyo a Fülöp-szigetekről érkezett Szingapúrba a Délkelet-ázsiai Játékokra, és egy-egy ugrásukkal mindkettőjüknek sikerült nulla pontos értékelést kapni a pontozóbíróktól. Ennyi erővel talpast is ugorhattak volna befogott orral, mint Ronaldo.

Ha jól szórakozott, kérjük, tegye meg nekünk azt a szívességet, hogy szavaz egyet a nedves bugyi gombbal! Ha meg nem szórakozott jól, akkor figyelmeztessen minket hiányosságainkra egy klikkel a száraz bugyi gombra!

261
255