A WPFG egy, tűzoltók és rendőrök számára megrendezett, az olimpia méreteivel vetekedő világrendezvény. Az idei évben 12000 sportoló, 70 ország részvételével rendezték meg a 60 olimpiai és újkori sportot tömörítő 10 napos játékokat, 53 helyszínen, Washingtonban és a szomszédságában fekvő Fairfaxben. Na de az izomhegyeken kívül miért is fontos ez nekünk? Azért, mert ismét, immár ötödször egy magyar rendőr zsebelte be az aranyérmet. Saját kategóriájában és összetettben is a World Police and Fire Games testépítésversenyén. Övé tehát az abszolút győzelem, vagyis kimondhatjuk, hogy idén magyar zsaru lett a világ legformásabb izomzatával rendelkező rendőre. 

A Készenléti Rendőrség kiképzőtisztje 2001 óta több versenyen, erőemelésben és testépítésben is bizonyított, sőt, az elmúlt évben az év edzője és az általa vezetett Fitbalance-Berkes Team lett az év legeredményesebb sportegyesülete is a zsűri döntése alapján.

Berkes László neve egyébként ismerősen csenghet a Velvet olvasói számára is, ugyanis elég sok celebet is edz. Köztük például Horváth Éva csodálatos bikinis alakját is neki köszönhetjük, de a Miss Worldön második helyezést elérő Kulcsár Edina is vele edzett és neki köszönhetjük, hogy megtudtuk, hogyan kell szabályosan pucsítani egy fitneszmodellnek.

2402
1457