A mai posztban Frankie Grandéról nézheti meg régebbi és friss fotókat. Ő a leginkább onnan ismert, hogy a féltestvére Ariana Grande énekesnő, de ő maga táncosként szokott fellépni akár a Broadway-en is, táncos realitykben zsűrizget, plusz Youtube-sztárnak minősíthető, meg az amerikai Big Brotherben is benne volt tavaly nyáron.

Namost az simán előfordulhat, ha valakinek Frankie Grande úgynevezett stílusa nem jön be, de az extrém külsővel együtt ő egy egész szimpatikus és érdekes megjelenésű fiatalember volt nem sokkal ezelőttig. De akárhogy is próbálunk jóindulatúak lenni, ahogy nézzük a fotókat időrendi sorrendben, azt kell megállapítanunk, hogy Frankie Grandénál valahogy idén tavasszal totál elgurult a gyógyszer.

Rengeteg a különleges és zseniálisan egyedi ízlésű meleg férfi, de Grande sajnos teljesen belecsúszott abba a kategóriába, ahol a stílust és az egyéniséget felváltja a ripacskodás és az öncélú magamutogatás. Meg úgy általában a sokkoló ízléstelenség. Olyan szinten kínos egyik-másik utóbbi megjelenése Frankie Grandénak, hogy azokon garantáltan ön is jóízűeket fog felszisszenni.

Alább nemcsak időrendi, hanem durvasági sorrendben is vannak a képek, szóval ha az elejét még jól viseli, lélekben akkor is készüljön fel a legrosszabbra, a legvelőtrázóbb öltözékek a végén vannak! Ne felejtsen el a poszt legalján szavazni, mert szeretnénk tudni, hogy hányan vannak, akiknek mindennel együtt bejön a fiatalember stílusa! Frankie Grande 32 éves.

949
533