det2

Megbukott egy férficímlapos férfimagazin

2015.11.20. 08:05

A női magazinoknak nők szoktak a címlapján lenni, a férfimagazinoknak azonban két típusa van. Az első, nagyobbik csoportba azok a lapok tartoznak, amiknek szintén nők szoktak a címlapján lenni. Ilyen volt többek között a brit FHM, azaz For Him Magazine, ami 1985-ben indult és ezen a héten jelentették be a megszűnését. (Még szerencse, hogy a Playboy nem szűnt – még – meg, csak a vetkőztetéssel hagytak fel.)

A férfimagazinok második, kisebb csoportjába azok a magazinok tartoznak, amiknek a címlapján férfiak szoktak lenni. Egy ilyen magazin volt a Details – igen, volt, ugyanis ennek a megszűnését is ezen a héten jelentették be. A Details még régebbi volt, mint az FHM, 1982-ben indult Amerikában.

A borítón mindig a legnagyobb sztárok szerepeltek (az elmúlt egy évben például többek között Johnny Depp, Brad Pitt és Jake Gyllenhaal), általában nemtúlságosanszexire felöltöztetve (mégiscsak egy amerikai lapról van szó!), de néha azért egy-két kockahas is becsúszott. Ezeket szedtük össze az alábbi galériába, hogy tetszenek? Legalul lehet szavazni!

191
241