Chris Hemsworth pont a múlt hét óta nem számít a legszexibb élő férfinak – hát erre most rátett egy elég nagy lapáttal, vagyis egy instagramos fotóval. Az egykor Thort alakító és úgy általában az izmairól elhíresült színész ebben a totál friss Vanity Fair videóban még szokásos, kigyúrt önmaga, csak a szörfözés mellé macskákkal is játszik.

De az Instagram szerint igazából most már valószínűleg  jópár kilóval slankabb, mint amennyi volt pár évvel ezelőtt, és hát nyilván nem volt rajta háj, hogy abból fogyjon.

A leszálkásodás az ő esetében is szakállnövesztéssel járt együtt, és persze nem hóbort és nem divat és nem is hegymászás van az egész mögött, hanem egy új filmszerep. Hemsworth ezzel a testtel egy XIX. századi hajótöröttet alakít, az lesz a címe az alkotásnak, hogy In The Heart of the Sea (A tenger szívében). Hát rögtön marhára várni kezdtük a filmet, de addig is, kérjük, szavazzon: hogy tetszik Thor kevesebb izommal, de több szakállal? A szavazócsík csak önre vár! Chris Hemsworth 32 éves.

1117
1208