A fenti D'Angelo-klipnek az a címe, hogy nincs címe, alcíme meg az, hogy How Does It Feel. Van már 15 éves, de azért nem merült feledésbe, mert amilyen egyszerű a koncepció, annyira csodás a kivitelezés. D'Angelo csak áll egy fekete háttér előtt tökpucéran, és elénekli a dalát. Akkora telitalálat volt akkoriban ez a klip, hogy Jamie Foxx például csinált belőle egy paródiát.

Jason Derulóról nemrég írtuk meg, hogy ő is egész jó karban tartja magát, és a fiatalembernek úgy alakult a karrierje, hogy az az ötlet jutott most a kreatív team eszébe, hogy neki is kéne egy ilyen Untitled-stílusú klipet csinálnia.

Ki a legjobb?

Már csak azért is kézenfekvő az ötlet, mert Derulo új számának az a címe, hogy Naked, azaz Pucér, így aztán logikus, hogy az énekes maga is meztelenül szerepeljen a klipben. De azért az alapötletet feldobták annyival, hogy egy kádban fürdőző női modellről is bevágnak néha pár másodpercet, meg néha az énekes feltűnik atlétában is, de a lényeg ettől még az, hogy Derulo áll pucéron a fekete háttér előtt, és nagyon átéli az érzelmeket.

Nézze meg a három, azonos koncepciójú videót, aztán szavazzon, mondja meg, hogy ön szerint melyik a legjobb! Az eredeti, a paródia vagy a friss verzió?

380
701