A 85 kilós, 183 centis Soltész Ádám is azok közé a testépítők közé tartozik, akik szívesen megmutatják a Kockahas blogban, mit értek el hosszú évek munkájával. A sportoló akár Ken baba magyar hasonmása is lehetne, először 16 évesen került kapcsolatba ezzel a sporttal.

Hobbiként indult, és az évek előrehaladtával szenvedéllyé vált. Először 2015 tavaszán döntöttem úgy, hogy megmérettetem magam színpadon. Ebben az évben ősszel érett be a kemény munka, a Fitparádén elért 2. helyezésemre vagyok a legbüszkébb. Még kétszer mutathattam meg magam a nagyközönség előtt, Szombathelyen szintén egy ezüstöt emelhettem a magasba. Másnap Komáromban volt az utolsó versenyem, ahol egészségügyi problémáim ellenére fölmentem a színpadra és egy 4. pozíciót zsebelhettem be.

- mesélte Soltész Ádám, akinek a napokban kezdődött el az újabb versenydiétája, úgyhogy teljes erőbedobással készül a tavaszi szezonra.

Legfontosabb versenyem május 21- én lesz, Nyíregyházán WBPF EB kvalifikáció. Felkészülésem minden egyes percét a nyíregyházi D Fitness Központban töltöm. Örökmozgó jellem vagyok, lételemem a sport. Mottóm: csak a legjobb elég jó.

Soltész Ádám 23 éves.

1202
537