Gúnyolták az iskolában, kigyúrt testtel vett elégtételt

2016.04.14. 09:12

19 évesen mindig mindenhol én voltam a legvékonyabb gyerek a 60 kilómmal

- kezdte csodás átalakulásának történetét Sipka Dávid, aki egy másik olvasónkhoz hasonlóan úgy döntött, megmutatja a Kockahas olvasóinak is, mikre képes az ember, ha van benne kitartás. 

Az osztálytársaim mindig kiröhögtek meg gúnyolódtak rajtam mindenért. Aztán elhatároztam, hogy elmegyek konditerembe. Elsőre szerelmes lettem a sportba. 

IMG 0005

A sportoló két év alatt 15 kilót szedett fel, és a gyúrásnak köszönhetően látványos átalakuláson ment keresztül.

Sipka Dávid szeretné azt az üzenetet közvetíteni, hogy mindenki képes a legjobbat kihozni magából, és valami olyat letenni az asztalra, amiért többet senki nem fogja megvetni.

IMG 0042

Most egyetemre járok, de mellette elkezdek egy fitnesziskolát, mert minden vágyam az, hogy a hozzám hasonló bátortalan és mindenki által gúnyolt fiúkból és lányokból magabiztos férfiakat és nőket faragjak.

Jövőre indulok már fitnesz és testépítő versenyeken is. Ha sikerül egyszer felállnom a színpadra, akkor azt szeretném, hogy ne csak fotózzanak, miközben pózolok, hanem lássanak engem, és motivációt adjak azoknak, akik nem tudják, hogy hol kezdjék.

A testépítő 168 cm, 75 kg. Egy héten ötször megy edzeni, és ezen felül minden nap fut vagy biciklizik egy órát. 21 éves.

2075
1526