Négy éve New Yorkban él az a magyar testépítő, aki folytatva a magyar izomkolosszusok jó szokását, megmutatja a testét a Kockahas olvasóinak is.

Nagy Ádám 22 éves, 184 cm és 100 kg.

Egészen kiskora óta állandóan sportolt valamit. Karatézott és kick-boxolt, körülbelül tíz évig űzött küzdősportokat. A súlyemeléssel először a kick-box edzésen találkozott.

Gyerekkorában hősként tekintett Arnold Schwarzeneggerre, úgyhogy nem telt sok időbe, hogy teljesen belemerüljön a súlyzók világába. A nagy fordulat akkor következett be, amikor Amerikába költözött, és nem tudta azon a szinten folytatni a küzdősportot, mint Magyarországon.

Ekkor kezdte el igazán komolyan venni a fitneszt, és ekkor döntötte el, hogy egy napon szeretné magát megmérettetni az Arnold Classic színpadán. Ott idén sikerült is egy ötödik helyet bezsebelnie.  

Az, hogy mi motivált, és hogy kezdtem el, már nem is tudom, de most már nem tudnám elképzelni az életemet fitnesz nélkül. Az elmúlt időben a legnagyobb motivációt az jelentette, hogy mások erőt merítenek abból, amit csinálok.  

Nagy Ádámnak kb. 20 000 követője van Instagramon

1112
785