Őszintén szólva most hallunk először ezekről a férfiakról, akik ezeken a fotókon vannak, de vannak olyan jók a képek, hogy miattuk egy kicsit utánuknéztünk. A fenti, kesehajú Graham Rogers például egy színész, Maurucui Umansky egy ingatlanszakértő tévés személyiség, Anthony Anderson humorista, Hudson Sheaffer meg nem is híres, csak Sasha Pieterse színésznő pasija. 

Frissítés!

Olvasónk figyelmeztetett minket, hogy amit mi homárnak néztünk, az igazából languszta, és a kettőt onnan lehet megkülönböztetni, hogy a langusztának nincs ollója. Elnézést és köszönjük.

Egy celebeknek rendezett eseményen vettek ők részt a Bahamákon, a rendezvény hivatalos neve az volt, hogy Island Routes Caribbean Adventure Tour. Hogy a malac hogy került a strandra, azt nem értjük, de a leginkább Graham Rogers hatalmas homárjától langusztájától nem tudtunk hova lenni – hüledezzen egyet ön is ezeken a nem mindennapi képeken, aztán legalul mondja meg, hogy jólesett-e! Ha még nem lenne világos: semmi vicc nincs a dologban, tényleg egy szép, méretes homárt langusztát tart a fiatalember a kezében a fotók zömén. Graham Rogers 25 éves.

1016
995