18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

GettyImages-544496786 master

A madridi pride-hoz képest a pesti egy decens teadélután

2016.07.06. 11:45

A hétvégén nemcsak Budapesten, hanem Madridban is volt pride felvonulás. Itt olvashat egy csomót a spanyol főváros felvonulásáról, ebben a posztban meg az utólag érkezett fotókat tekintheti meg. Nem akarjuk elszerénykedni a dolgot:

ebben a képösszeállításban aztán lesz mit nézni.

Azt, hogy a madridiak bevállalósabbak, minimum azóta tudjuk, hogy először tudósítottunk a helyi nudistákról. Na, ők nem hiányoztak 2016-ban sem. De úgy általában is minden nagyobb, színesebb, merészebb, meghökkentőbb és pucérabb mint itthon. Aki összehasonlítja a két eseményt, annak az a benyomása alakulhat ki, hogy amíg a budapesti pride-nak az az üzenete, hogy „mi is emberek vagyunk, lécci ne verjetek meg”, addig a madridinak az, hogy „magasról teszünk mindenki véleményére, azt csinálunk, amit akarunk”.

Mindenki válassza ki, hogy melyik a számára szimpatikusabb üzenet, aki viszont meg szeretne hökkenni, az lapozzon bele ebbe a képösszeállításba!

Mi szóltunk.
571
534