Mai posztunk főszereplője Amerikában már közismert figura, de vírusként terjedő videóit már biztosan sokan látták Magyarországon is. A saját magát anabolikus akrobataként aposztrofáló Jujimufu arról híres, hogy őrült showműsor keretén belül ad elő mindenféle látványos erőgyakorlatot. Legutóbb például a Got Talentben okozott vidám pillanatokat hazájában. 

Az előadóművésznek van rendes, polgári neve is: Jon Call. Annak idején az AOL messengerre akart felhasználónevet regisztrálni, de már minden ötlete foglalt volt. Ekkor dühösen bepötyögte a teljesen értelmetlen Jujimufut, amit a rendszer elfogadott, a név pedig ráragadt, és ezzel vált híressé. Az Instagramján több mint 549 ezren követik ámokfutásait. 

A 29 éves internetsztár taekwondózott és az iskola tornatermében súlyzózott tizenévesen, később pedig online videók segítségével fejlesztette tudását. Naponta hatszor eszik, főleg csirkemell, marhahús, zöldségek és rizs kerül a tányérjára. 

Amikor épp nem anabolikus akrobata, Jujimufu, vagyis Jon Call műszaki menedzserként dolgozik. Természetesen lóálarc nélkül. 

A csodabogár tanácsát egyébként mindenképp érdemes megfogadni, de legalábbis megfontolandó: 

Ne halj meg!

496
1085