Apropónk nincs, de megint összeszedtük 10 férfimodell Instagramját, egyikük sem szerepelt még ebben a blogban külön posztban, de mindegyiküket ajánljuk. Egy-egy fotót emelünk csak ki tőlük itt, de kattintson rájuk bátran, például az alábbi Tyler James fiókja is tele van ilyen pucérkodós szelfikkel, látványos divatfotókkal meg edzős felvételekkel. James, mint a modellek közül rengetegen, színészi karrierre is pályázik a manökenkedés mellé. Nagyon drukkolunk.

A photo posted by Tyler James (@itsmetylerjames) on

De folytassuk rögtön azzal a fiatalemberrel, akit a címben is emlegetünk. Kevin Côté francia anyanyelvű, kanadai modell, aki az alábbi fotóhoz fűzött kommentjében azt mondja, 48 óra koplalás után nézett így ki. Saját kútfőből összeállított diétát követ, hogy minél szálkásabb maradjon, és ennek része állítólag, hogy rendszeresen nem eszik 16 óráig. Az eredménnyel, úgy tűnik, fölöttébb elégedett.

A photo posted by Kevin Côté (@kevin_cote) on

Tetováláskedvelőknek nagyon ajánljuk Dan Bevant, aki az übermacsós vonalat képviseli – megjelenésében legalábbis. Egyébként kevésbé, érdemes megnézni a többi fotóját is.

A photo posted by Dan Bevan (@strongjaws) on

És alább megint egy olyan felvétel látható, ami azt mutatja, hogy az izmaik szépségéből élők ritkán engedhetik meg maguknak a lazulást. Az amerikai Christian Hogue például mit csinált közvetlenül a hálaadási zabálás előtt? Hát elégetett még gyorsan pár kalóriát a nappali közepén a szőnyegen, a következő gyakorlattal.

A video posted by @official_hogue on

A Párizsban élő Daniel Carter is megörökítette júniusban, hogyan készül a nyári formája. Természetesen itt még nincs kész, ehhez képest még rengeteget kell fejlődnie!

Amikor Austin Sikorára rátaláltunk, rögtön tudtuk, hogy őt már csak azért sem hagyhatjuk ki a következő ilyen posztból, mert bár amerikai, elég gyanúsan magyaros hangzású a vezetékneve.

A photo posted by Austin Sikora * (@aus_track) on

Az alábbi James Alejandrónak a jelek szerint nem kell kétszer mondani, hogy szeresse a testét. Aki ezt annak ellenére teszi, hogy olyan helyeken is nő rajta szőr, ami manapság nem számít szalonképesnek.

A San Franciscóban élő William Tyler ezzel szemben a hajával lóg ki a modellmezőnyből. Persze nem ő a világ egyetlen hosszú hajú férfimodellje, de azért nem gyakran látunk ilyen fazonokat, mint ő.

A photo posted by William Tyler (@peaceoot) on

Egy kivétel következik, az alábbi, egyszerűen csak Sean néven bemutatkozó, amerikai fiatalember ugyanis nem modell, hanem légtornász-rúdtáncos-előadóművész. Neki nem elég, ha izmos, emellé még hajlékonynak is kell lennie, ezért esténként, ha unatkozik, csinál egy-két ilyet a biztonság kedvéért:

Tizediknek pedig Dustin McNeert ajánljuk az ön figyelmébe, aki a viszonylag sok hírességet gyártó America's Next Top Model című manökenes reality 22. (huszonkettedik!) évfolyamával lett ismert. Ő alább meztelenül néz bele fürdőszobája hiányzó tükrébe.

A photo posted by Dustin* (@d_mcneer) on

2774
923