Évről évre érdekes téma, hogy a férfiak milyen hosszú szárú fürdőnadrágot tartanak viselhetőnek, tekintve, hogy a praktikum természetesen a minél rövidebb fazont teszi észszerűvé, de ennek ellenére hódítanak a hosszú és bő szárú fazonok. A témát híres emberekkel és egyikük (Alfie Allen) monokiniző barátnőjével próbáltuk még érdekesebbé tenni, szóval kérjük, nézze végig a lehetőségeket, mindegyiket a napokban vette fel egy híres ember, és válasszon kedvencet legalul!

Kurt Russell

Hosszúsági sorrendben Kurt Russellnél kell kezdenünk, aki a héten Görögország partjainál üdül Goldie Hawnnal. Neki olyan hosszú a fürdőnadrágja, hogy az alja rá se fért a képre, feltételezhetjük, hogy térdig ér, mindezt fekete-fehér törzsi mintákban. Klikkeljen a fotóra, ha jobban szeretné látni! Ön szereti az ilyen extrahosszú és bő szárú fazont? Ha nem, nem baj, mutatunk máris öt másmilyet!

Adam Peaty

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Fecske vagy térdig érő? Fürdőgatyaválaszték szexi fotókon, válasszon!

A Trónok harcás Alfie Allen majdnem olyan bevállalós, mint monokiniző barátnője. De a kérdés most ez: meddig érjen egy férfi fürdőnadrágja? Válaszol a heti trend.

4 · Jun 18, 2017 05:21pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

Adam Peaty egy olimpiai aranyérmes brit úszó. Ő most jelentkezett első fürdőnadrág-kollekciójával, ami szemlátomást nem elsősorban strandoláshoz, hanem sportoláshoz való. Bár hogy akkor miért a londoni metróban reklámozták, az kész rejtély, mindenesetre ha ön a hosszú, de testhez álló nadrágszárakat szereti, ha fürdőnadrágról van szó, szavazzon alul Adam Peatyre!

Chris O'Donnell

Egy lehengerlő fizikumú brit élsportolótól most lépjünk tovább egy aputestű amerikai színészhez. Chris O'Donnell annyira aputestű, hogy 5 gyereke van, de most az nekünk inkább a lényeg, hogy piros alapon fehér virágmintát választott, szerintünk marha jó! És ugye ő is amerikai, tehát a hosszabb-bővebb fazont kedveli nyilván, de azért mégse annyira hosszút, és nem is annyira bőt, mint Kurt Russell.

Alfie Allen

Hát így néz ki viszont a bő, hosszú fürdőnadrágszár egy európai, azaz brit férfin. Jóval rövidebb a Trónok harcából ismert Alfie Allen gatyája, bár ő még így is nagyon fel van öltözve ahhoz képest, hogy a fent mellette látható barátnője nem sokkal később egy szál bugyira vetkőzött. Nem tudjuk, ki fog tudni a képösszeállításban erre a kék, madárra és növényre is emlékeztető mintával kidekorált fürdőnadrágra koncentrálni, de mindenesetre a szavazásnál azt kérjük figyelembe venni.

Nico Rosberg

A héten egyszer már mutattuk, hogy Nico Rosberg hogyan nyaral a családjával. Ezek a mostani fotók újabbak, ezúttal másik gatya van a finn-német autóversenyzőn, ez is inkább az európai divatnak felel meg: azaz nem bő, nem hosszú. Viszont annak ellenére meglepően elegáns, hogy kicsit betegségszínűen zöld. Az ilyesmi árnyalatokat mentaszínnek is szokás titulálni, de a zöldalmafagyihoz is hasonlíthatjuk.

Michael Phelps

A post shared by Michael Phelps (@m_phelps00) on

Melyik fürdőnadrág az ön kedvence?

Tényleg ilyen sok idő telt el azóta, hogy Michael Phelpst utoljára elővettük a Kockahas blogban? Az úszó azóta apa lett, és saját fürdőruhamárkája is egyre jobban beindul. Az MP fantázianevű termékcsaládnak nem volt olyan ötletes promóeseménye, mint amit Adam Peatyvel rendezett az Arena, be kell érnünk ezzel a június eleji Instagram-képpel.

Michael Phelps a fecskére emlékeztető fazont kínálja, saját maga tarkában, kicsit visszafogottabb kollégája egyszerű feketében. Hiába, ha a divat nem szólt volna közbe, évtizedek óta minden férfi ilyenben úszna és napozna, dehát ilyen az emberi ízlés, valamiért a többség a kilencvenes évek óta hosszabban szereti a fürdőnadrágokat. Ön is? Válasszon kedvencet eközül a hat közül, és kérjük, szavazzon! Melyik a legjobb ön szerint?

466
451