GettyImages-815961364 master

Így instáznak Budapestről a vizes vb műugrói

2017.07.20. 14:29

Tom Daley-ről nemrég szerepelt egy poszt a Kockahas blogban, dehát ő gyakori vendégünk, ezért remélhetőleg senki sem lepődik meg azon, hogy már megint felbukkan. Már csak azért sem, mert ő olyan szempontból is vendégünk jelenleg, hogy Budapesten tartózkodik éppen a vizes vb versenyzőjeként. Csinált egy szelfit nálunk is? Hát persze, hogy csinált.

A post shared by Tom Daley (@tomdaley1994) on

Tom Daley partnere (mármint a műugrásban) Daniel Goodfellow.

Úgy látszik, együtt voltak városnézni, mert Goodfellow felrakta ugyanazt a képet a saját Instájára, mint Daley.

De nézzünk még pár további műugrót! Itt van például a 28 éves Patrick Hausding, aki szintén ugrópárjával látható az alábbi képen (Hausding felemelt karokkal, Sascha Klein éppen a fülét vakarja).

Hausding egy elég prózai képet posztolt az Instagramra budapesti panoráma helyett, amin kicsit olyan, mintha a busszal szeretne hazamenni a versenyről.

Domonic Bedggood Ausztráliából érkezett a budapesti versenyre, 22 éves, ő is honfitársával, Declan Stacey-vel látható ugrás közben az alábbi fotón.

Bedggood és Stacey a városnéző túrára is együtt ment, és ráadásul az ausztrálok a panorámás fotót szintén hasonlóképpen abszolválták, mint a britek.

A post shared by Domonic Bedggood (@dombedggood) on

Igaz, Declan Stacey kicsit megvariálta a saját külön fotóját, ráadásul ő arról ír a kép mellett, hogy mennyire csodálja Isten mesterművét, és hogy minden város mennyire szép, de azért Budapest egy külön kategória.

A post shared by Declan Stacey (@deccazz) on

Víctor Ortega pedig Kolumbia jeles műugrója, 29 éves, ő alább egy vegyes páros egyik tagjaként látható fejjel lefelé, partnernője Carolina Murillo Urrea.

Szerintünk az övé a legjobb budapestes Instagram-fotó: Ortega felült a Szabadság-hídra egy kép kedvéért, így kíván „boldog napot mindenkinek ebből a szép városból”.  

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Így instáznak Budapestről a vizes vb műugrói

A sport legnagyobb sztárjai jelenleg azzal büszkélkednek rajongóiknak, hogy milyen szép helyen versenyeznek. Összeszedtük a legjobbakat.

31 · Jul 20, 2017 02:29pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

Reméljük, tetszettek!

622
989