Az AP News honlapján szúrtuk ki az alábbi Facebook-posztot, amit a floridai Gainsville rendőrőrse tett ki még vasárnap, az azóta eltelt idő alatt nem várt méretű sikert aratva. Floridában ugye a napokban hurrikán pusztított, ők hárman éppen az éjszakai műszakra készültek, ekkor posztolták a szelfit.

Na persze a floridai nőknek több se kellett, egymás után osztották meg a posztot a szexi rendőrökről, plusz olyanokat kommenteltek, hogy mindjárt bűncselekményt fognak elkövetni, és kérik, hogy ez az osztag tartóztassa le őket. Minderre a rendőrőrs egy frissítésben hat ponttal válaszolt, aminek a lényege az, hogy nagyon köszönik a kommenteket, de a három férfiból csak a jobb szélső menőfrizurás egyedülálló, és őt pedig azonnali hatállyal védelem alá helyezték. Kérik, hogy senki ne hívja a segélykérő számot emiatt az osztag miatt, viszont ígérik, hogy lesz naptár.

Hurrá.

BÓNUSZ! A floridai esőzésekre tekintettel vicces részlet a kép bal felső sarkából: a Training Facility (kb. Kiképzőhelyszín) elejéről levágódott a T betű, így csak annyi látszik ott, hogy Raining Facility (kb. Esőhelyszín).

Na ön is így el van ájulva ettől a három rendőrtől? Ne tartsa benn, ami kikívánkozik, mondjon véleményt!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Jelentkeznek a floridai nők, hogy tartóztassák le őket

Három rendőr közös szelfije saját életre kelt az Irma hurrikán nyomdokaiban.

37 · Sep 14, 2017 12:05pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments
467
494