Tegnap egy anorexiás lányt mutattunk, aki annyira nem tudta elfogadni a saját testét olyannak, amilyen az természetes állapotában, hogy gyakorlatilag a halálig éheztette magát – de szerencsére az utolsó pillanatban meggondolta magát és az életet választotta.

Talán lehet azt mondani, hogy az alább látható, Brazíliában élő testvérpár szintén hasonló testképzavarral küzd. Egyikük meséli is, hogy gyereknek nagyon vékony volt, ezért mindenképpen nagyobb izmokat szeretett volna. Úgy érzi, hogy ehhez önmagában a gyúrás és a napi hatezer kalóriás étrend nem elég, ezért a két testvér injekciózza magát, hogy még nagyobbra nőjenek az izmaik. Ez a sztori már rég nem az esztétikumról szól, és ők maguk is tisztában vannak vele, hogy csakúgy, mint az anorexiás lány, ők is az életüket kockáztatják.

De amíg egy anorexiás nőn a társadalom segíteni akar, addig ezekhez a férfiakhoz teljesen máshogy állunk hozzá, pedig lehet, hogy újabb injekciók vagy egy őket többé-kevésbé kikarikírozó videó helyett nekik is inkább segítségre lenne szükségük.

A leggyakrabban azt szoktuk hallani, hogy egy synthol nevű szert használnak izomnagyobbítás céljára, ez több halálesetet is okozott már. Tony Geraldo és Alvaro Pereira azonban egy Potenay B12 nevű vegyületet használ, amelyet eredetileg legyengült lovak és szarvasmarhák kezelésére fejlesztettek ki. Amint ez a brazil testvérpár említi is, ők is tudják, hogy életveszélyes az, amit magukkal művelnek, de szerintük ők vigyáznak, és időnként szünetet tartanak, így velük nem eshet baj.

Az alábbi videón látszik, hogy az autóba alig férnek be, nehezükre esik a pólójukat levenni és visszavenni, a 49 éves Geraldo arról mesél, hogy folyton felsérti magát, mert sehova sem fér be. Geraldo 27 éve házas, és felesége helyteleníti a nagy izomgyarapítást, így az 50 éves Pereira szerencsésnek gondolja magát, amiért ő a konditeremben jött össze a feleségével, aki viszont bátorítja őt a további gyúrásra. Ha a képeket megnézte már, ajánljuk az egész videót is: vicces, szomorú, elgondolkodtató.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Új szerrel injekciózzák magukat brazil testépítők

A syntholról már hallottunk, de most itt egy testvérpár, aki egy lovak és szarvasmarhák számára készült vegyülettel növeli izmait. Videó!

102 · Feb 10, 2018 10:51am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments
655
1107