Jordin Sparks egy 28 éves amerikai énekesnő, aki arról ismert, hogy 2007-ben ő nyerte meg az American Idol nevű tévés tehetségkutatót, ami akkoriban a legnézettebb tévéműsor volt Amerikában. Sparks három évig járt Jason Derulóval, de annak úgy lett vége, hogy azt beválogattuk egy ronda szakításokról szóló összeállításba.

Jason Derulo sem éppen egy Quasimodo, és Jordin Sparks másodjára sem adta alább: egy évvel ezelőtt egy fitneszmodellel jött össze. A fiatalember neve Dana Isaiah, és már útban is van az első közös gyerek. Ebből az alkalomból a pár elment Mexikóba romantikázni, ott készültek az alábbi fotók.

Ha önt ezek után még több érdekli Dana Isaiah-ról, azt tudjuk elmondani a People magazinra hivatkozva, hogy 25 éves, azaz 3 évvel fiatalabb Sparksnál, hogy vallásos (vagy legalábbis szeret bibliai idézeteket posztolni), és hogy mániája a sport meg a fintesz, plusz a kosárlabdát is igen kedveli. Hat hónap ismeretség után vette el az énekesnőt, további egy hónap után Sparks már teherbe is esett, novemberben jelentették be, hogy kisfiút várnak, aki valamikor most tavasszal fog megszületni. Alább mutatunk egy képet Isaiah Instagramjáról, az alatt pedig szavazhat, akinek van véleménye.

787
796