horoszkóp
GettyImages-936636998 master

Na, ön szerint leveszik ezeket a szép fehér jelmezeket?

2018.03.24. 14:06

A Dancing on Ice egy olyan brit reality, amiben műkorcsolyázó nem tudó celebeknek kell jégtáncolniuk. A legutóbbi évadnak most lett vége, és a szezon frissen beletanult és profi jégtáncosai most turnéra indulnak Nagy-Britannia-szerte. Ebből az alkalomból volt egy promófotózás, ahol a szereplőgárda férfitagjai szép fehér egyenruhában jelentek meg. Ön szerint levették az ingeiket?

Nem akarunk sokkolni senkit, de le.

A csoportból a legfontosabb személy bizonyos Jake Quickenden, akit már úgyis régóta be akartunk mutatni a Kockahas blog nézőinek, hát ennél jobb alkalmunk biztosan nem lesz. A fenti képen középen áll ő, merthogy ő nyerte meg ennek a bizonyos Dancing on Ice-nak a legutóbbi évadát (itt egy videó arról, hogyan korcsolyázik). Őróla van szó...

Jake Quickenden nemhogy jól korizik és jóképű és jótestű, még jól is énekel. Eredetileg ugyanis azzal tűnt fel, hogy pár évvel ezelőtt szép helyezést ért el a brit X-faktorban. A fenti fotó után talán meglepetést fog okozni, ha meghallgatja, ahogy énekel.

És a végére az Instagramját is ajánljuk, ami természetesen bőségesen tartalmaz Kockahas-kontentet. Hogy tetszik? A fotó alatt már megy a szavazás, szóljon bele ön is egy kattintással!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Na, ön szerint leveszik ezeket a szép fehér jelmezeket?

A brit Dancing on Ice című műsor turnéra indul, és a férfiszereplők nagyon szeretnék, hogy erről ön is értesüljön. De tényleg nagyon!

1 · Mar 24, 2018 02:06pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments
33
55