Luke Evans egy 39 éves brit színész, akit többek között A szépség és a szörnyeteg élőszereplős változatából lehet ismerni. Ő ezt a hetet az alábbi poszttal kezdte:

Boldog hétfőt, emberek! #hétfőmotiváció

Sajnos Evans azt nem fejtette ki, hogy nekem a szabadságról visszatérve a melóba hogyan kéne motivációt merítenem abból, hogy ő viszont továbbra is a Comói-tó habjain motorcsónakozik, de mondjuk a kép ettől függetlenül vizuális élményt nyújthat mindenkinek, aki szeret nézegetni egy Kockahas című blogot.

Happy Monday people!!! #mondaymotivation

A post shared by thereallukeevans (@thereallukeevans) on

Még a következő képet hadd mutassuk Luke Evanstól, aki egyébként tavaly Budapesten is járt, aztán folytatjuk tovább bajuszvonalon.

Merthogy kapott egy kis figyelmet a héten Jake Shears is, aki a Scissor Sisters nevű együttes énekese volt, és most adta ki első szólóalbumát. Azért vettük őt egy kalap alá Evansszal, mert Shears szintén bajuszos, ráadásul az új száma pont erről is szól. Mármint a nagy, sűrű bajszokról.

A fenti klip érdekessége, hogy feltűnik benne Josh Homme is, a Queens of the Stone Age és az Eagles of Death Metal nevű együttesek énekese, aki a videó kedvéért álbajuszt visel. És természetesen Henry Cavill bajszának emléke azóta is szívünkben él.

302
296