Vivienne Westwood brit punklegenda most, 77 évesen jóval fiatalabb osztrák férjével, Andreas Kronthalerrel együtt tervezi és vezeti a merész húzásairól híres asszony nevét viselő divatházat. Legutóbbi bemutatójuk a múlt hétvégén volt a párizsi divathét részeként, ahol női és férfimodellek egyaránt felvonultak.

Amíg a nők divatban egyre többen egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek arra, hogy minél több különböző testalkat megjelenjen a kifutón, addig ugyanez a férfiaknál nem szokott prioritás lenni, és Westwoodék is csak egyetlen típust preferáltak, ha vetkőző férfiakról volt szó: a már-már testépítőbe hajlóan kigyúrt, macsó külsejű férfiakat.

Becsületükre legyen mondva viszont, hogy ezeket a két lábon járó tesztoszteronbombákat viszont a kontraszt kedvéért meglehetősen női kiegészítőkkel látták el, plusz rollerekkel. Nem mondhatnánk, hogy ne láttunk volna már semmi hasonlót korábban, de szerintünk azért még így is szórakoztatóak a képek. Ön szerint? A poszt alján véleményt mondhat egyetlen kattintással!

409
497