James Middleton egy 31 éves brit üzletember, akire természetesen nem igazán lenne kíváncsi a nagyközönség, ha nem ő lenne a brit trónörökös sógora. Pedig az: James Middleton természetesen Katalin hercegné és Pippa Middleton öccse, egyben Vilmos herceg sógora. Így lehet, hogy amikor a fiatalember a barátnőjével Saint-Barthélemy szigetén nyaralt most év elején, utánuk mentek a fotósok és készült róluk pár idillikus strandolós kép.

Ennél is izgalmasabb és frissebb hír, amit a Just Jarednél olvastunk és persze rögtön le is ellenőriztünk: James Middleton frissen publikussá tette az Instagramját, azaz most már bárki számára elérhetők a fotók, amiket eddig csak a hercegné öccsének ismerősei nézhettek meg. Máshogy fogalmazva: innentől ön is bepillanthat James Middleton hétköznapjaiba.

Hát akkor pillantsunk!

James Middleton Instagramjáról azt kell megállapítanunk, hogy rengeteg kutyát, számottevő mennyiségű madarat és sok-sok szakállat plusz mellkasszőrt tartalmaz, hogy a fenti repülőgépről ne is beszéljünk (de beszéljünk!). Mivel ez a Kockahas blog, a legvégére persze még egy strandolós képet választottunk, a többit tekintse meg ön itt, ha van kedve! Hogy tetszik James Middleton? A poszt alján várjuk a szavazatokat!

408
533