A múlt hétvégén a londoni férfidivathét legfurább fotóin köszörültük a nyelvünket, hát azóta megvolt a rendezvény milánói megfelelője is, és úgy döntöttünk, hogy most megpróbálunk kicsit pozitívabban hozzáállni a dologhoz. Mondjuk ha az igazán fontos-érdekes-őszinténtetsző fotókat kellett kiválasztani, akkor a többezer képből 12-nél többet jó szívvel nem tudtunk bevenni az összeállításba, de nem baj, annyival kevesebbet kell önnek kattintgatnia!

A lényeget az alábbi galéria tartalmazza, de annyit hadd tegyünk ide elöljáróban, hogy a képsorozat egy újabb hazai sikerrel kezdődik, hiszen a Daks márkánál szerepelt a Wam Models ügynökség egy fiatal magyar modellje, aki Dan Zsolt néven az Instagramon is megtalálható-bekövethető, és aki a fenti borítóképen extrémközeliben látható.

Plusz egy-két üdítően modellszerűtlen modell mellett újra felbukkant ezen a divathéten egy olyan férfi, aki, ha ilyet lehet férfiakra is mondani, kb. szupermodellnek számít(ott annak idején). Az immár 41 éves, spanyol-argentin Iván de Pinedáról van szó, aki az ezredforduló környékén volt a karrierje csúcsán, de még mindig bevállal egy-egy kifutós munkát, ha úgy hozza a sors. Itt írtunk róla korábban, de most már nézzük azt a bizonyos 12 képet!

370
336