Nem szoktam cikkekhez hozzászólni, de emellett sajnos nem tudok elmenni. Bocsi, de szerintem a világ legjobb testű standuposa Elek Péter.

Egy olvasónktól érkezett a fenti megjegyzés e-mailben, és a reakció természetesen ahhoz a poszthoz tartozik, amelyikben Joel Kim Booster humoristát mutattuk be itt a Kockahas blogban azzal, hogy „valószínűleg megtaláltuk a világ legjobb testű standuposát”. Az olvasói levél egy linket is tartalmazott Elek Péter Instagramjához, ami van annyira meggyőző, hogy rögtön meg is kerestem Elek Pétert azzal, hogy közkívánatra be szeretnénk mutatni az ő Instagramját is a Kockahas blogban.

Nagyon hízelgő, de azért nem hiszem, hogy ez így van

– válaszolta nekünk Elek Péter, amikor tolmácsoltuk számára az olvasói levélben jött bókot. De azért az első ránézésre is egyértelmű, hogy a Dumaszínház 1992-es, debreceni születésű sztárja rendszeresen sportol. Megkérdeztem, hogy pontosan mennyit:

Konditeremben edzek heti négy-ötször, ha van időm. És hobbiszinten thaiboxoltam is. A küzdősportok nemcsak test-, hanem jellemformálók is jó esetben.

Na és az étrend?

A kajálásra közepesen figyelek oda. Előfordul, hogy fellépésről jövünk haza éjszaka, és gyorsétteremben eszem. Sajnos már fejből tudom, hogy az M3-as és az M5-ös mentén hol vannak a McDrive-ok... De például nagyon sok halat eszem. Imádom, baromi egészséges, finom és fehérjedús. Keveset eszik belőle a magyar! Szóval egyen mindenki halat, attól lehet nagyra nőni!

Elek Péter aztán a következőket tette még hozzá azzal kapcsolatban, hogy mennyire lehet fontos egy fiatal standupos számára a sport:

Majd ha nekem is lesz családom, valószínűleg nekem is hátrébb szorul majd sajnos az edzés, bár remélem, hogy nem. Igaz, hogy ez egy intellektuális műfaj, nem leszek viccesebb attól, ha nagyobb a bicepszem, kivéve, ha syntholt fecskendeznék bele, és akkora lenne, mint egy söröshordó. Na az tényleg vicces.

Elek Péter Instagramját, ha ön még nem tette volna meg, itt lehet követni, a hivatalos Facebook-oldala pedig itt található.

1553
1011