Sok tekintetben egyedülálló a története az alábbi Clayton Patersonnak, de közben meg egy csomó olyan vonatkozása is van az ő sorsának, amiben nagyon sokan magukra ismerhetnek. Kezdve például azon, hogy ez a most kereken 60 éves, Ohióban élő férfi azt mondja, tizenévesen is mindig sportolt, volt önbizalma, de azért magában folyton a bátyjához mérte önmagát, aki nála sokkal nagyobb darab és izmosabb volt, mert eltérő alkattal ajándékozta meg a természet.

Aztán Paterson életében valamennyire háttérbe szorult a sport és az edzés, amikor családot alapított. Négy gyereke született, a legidősebb most 33, de már a legfiatalabb is megvan 23, és így, hogy a gyerekek mind felnőttek, nagy változások álltak be Paterson életében. Egyrészt comingoutolt 2015-ben, másrészt felfedezte magának a testépítő- és fitneszversenyeket, így újra elkezdett gyúrni, intenzívebben, mint valaha. Ahogy Kiss Jenőtől is hallottuk: sosincs késő elkezdeni vagy újrakezdeni.

Clayton Paterson azt mondja, bár betöltötte a hatvanat, szerinte most jobban néz ki, mint húszévesen. Régi és mostani fotóit ebben a képösszeállításban tudja megnézni.

592
1405