Ha ön nem tartozik a fiatalember célközönségébe, akkor valószínűleg be kell mutatnunk Shawn Mendest: ő az a 20 éves, kanadai énekes, akinek a Stiches című száma a leghíresebb, és aki a nyáron fellépett a Sziget fesztivál nagyszínpadán (ekkor készítette róla az Index fotósa a fenti borítóképet), és később sem tudott másról áradozni, mint erről az élményről.

Na de ez még 2018-ban volt, az első jelentős 2019-es hír vele kapcsolatban, hogy Calvin Klein-modell lett belőle, amely megbízást az utóbbi években többek között a Holdfény című Oscar-győztes film szereplői is elvállalták. Shawn Mendes a Twitterre tette ki, hogy érkezik az alsógatyakampány az ő főszereplésével, és a mindig éles szemű Popjustice megjegyzi, hogy a pucérkodás mellé azért a falnak van támasztva egy elektromos orgona és egy gitár, hátha így továbbra is Komoly Zenésznek fogja tekinteni a nagyközönség Mendest a vetkőzés ellenére.

A People magazin dolgozói szakértői szemmel felmérték az internetezők reakcióit Mendez fotóira (két kép van eddig ugyanis, lásd alább), és azt állapították meg, hogy azok döntő többségükben nagyon pozitívak. Jennifer Lopez, aki Mendesnél 29 évvel idősebb, a kommentelők között volt, ő három tűzemoji kíséretében annyit írt a képhez, hogy

Killing it,

aminek a nem szó szerinti fordítású magyar megfelelőjét mindenki kérdezze meg a hozzá legközelebb álló jó angolostól. A lényeg: Jennifer Lopeznek is nagyon tetszenek Shawn Mendes alsógatyás fotói. Hát önnek? A poszt alján, mint mindig, most is lehet szavazni, csak előbb mutatjuk a másik képet.

943
1993