Gömöri András Máté Adonisz-alakjáról már korábban is írtunk a kockahas blogban. A natural bodybuilder (ami azt jelenti, hogy a színész nem használ semmilyen tiltott teljesítményfokozó szert) most új kihívás elé állította magát: hétvégén részt vesz élete első testépítő versenyén.

Felesége, Polyák Lilla lelkesen támogatja férje ambíciót, ahogy azt a Borsnak is elmondta, még arra is ügyelt, hogy  Gömöri András Máté betartsa a sómentes diétáját. A színésznőtől megtudhattuk, hogy a férje mindig olyan kihívásokat keres, amiből ki tudja hozni a maximumot, ezért azon sem lepődött meg, hogy a férfi szombaton részt vesz élete első testépítő versenyén. 

Nem sodródott, ő tudatos fiú, semmit nem csinál félig. Egy társnak, feleségnek, ha csak nem valami elborult dologról van szó, az a feladata, hogy a legmesszebbmenőkig támogassa a párját

- nyilatkozta Polyák Lilla a Borsnak, Gömöri András Máté támogatásáról. 

A színész nagyon tudatosan és hatalmas önfegyelemmel készül a versenyre. Az étkezésére különösen ügyel, a fehérjében gazdag ételeket felesége készíti el, aki dekára pontosan leméri az ételt, amit a férje elé tesz. 

Gömöri András Máté szeret jókat enni, de a felkészülés finisében nem engedheti meg magának a nassolást, amiből a felesége is profitált. 8 kilótól szabadult meg a színésznő az utóbbi két hónapban. 

Polyák Lilla a szombati versenyre is elkíséri a férjét, akit egyébként akkor is szeretne, ha nem lenne kockás hasa és 10 kilóval többet nyomna. 

1327
1256